Travelog Februari 2013

Assalamualaikum dan salam semua.

First of all, fatin minta maaf sebab hampir 2minggu tak dapat nak meng"updated"kan blog nie. Today, fatin sempat nak muat turun about new things in this month February 2013. Ramai cakap bulan Februari nie bulan Kasih Sayang.

Alhamdulilah sejak ada hobi baru dengan buat bisnes thru media social, makin hari makin ramai dah kenal fatin dengan buat bisnes daripada GLAM. Ingat lagi first time involved dalam hobi tambah pendapatan nie. 


"Kita tak salah untuk money makes money. Asalkan peluang bisnes yang datang kita tu boleh beri pendapatan secara Halal dan cara gerak kerja pun tak seperti memaksa kita. Nowadays, memang TERBUKTI !! Kita buat, kita dapat. Rezeki takkan datang bergolek kepada kita if kita takda rasa nak berusaha. "


Itu yang fatin yakin adanya bisnes daripada Green Leaders Academy Malaysia nie. Ada juga yang join bisnes nie secara part-time dan juga full-time. Terpulang pada kita. Yang penting kita nak jana income untuk bantu diri sendiri dan juga orang lain. 


Jadi alhamdulilah this month ada a few things yang fatin nak capai. Apakah ???! Jom scrool di bawah :


Firstly my wishlist, 

Ada televisyen lcd di rumah untuk gantikan yang lama gemuk lagi besar gedabak. Yang lama still boleh guna dan sangat berjasa untuk family. Sebab tahan lama & tak kuat meragam. Jadi still guna dan bawa masuk ke bilik mak lepas nie.


Second wishlist,

Nak beli cermin mata baru. Sangat diperlukan sebab kesian kat mata yang selalu bertungkus-lumus celik menghadap laptop dan tab untuk online, online, online, dan bekerja. Hehe. 


Third wishlist, 

Teringin sangat laa nak buat aktiviti extrem macam panjat tangga ke, gunung ke, bukit ke or percutian tepi pantai. Sebab fatin dulu time study memang suka buat aktiviti macam nie. Tetiba plak boleh rindu nak sangat buat. 


Jadi misi pencarian bermula dalam bulanan nie. Insyallah a few days lagi akan tercapai dengan izinNya. 


Sebelum tu jom jenguk di bawah hasil sumber dari mr. Google.com.





Ikut hati nak jer berangan dapat macam nie, tetapi memandangkan ukur baju badan sendiri.. Kita cari yang sederhana dulu ye. Insyallah.




Sumber inspirasi daripada blog Ayun Ayunar. Nie adalah salah satu favorite blog fatin suka singgah. Memang marvellous. Korang boleh singgah di sini >> ayunayunar blog <<



sumber daripada : google.com



019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | KEDAH / PENANG / KUALA LUMPUR / SHAH ALAM

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..