Travelog Kuala Lumpur | Fruity Cake by Secret Recipe

Tetiba fatin teringat nak makan fruity cake by Secret Recipe yang latest tuh. Yummy!!! Memang sedap. So, fatin dapat merasa time di Kuala Lumpur hari tuh. Kebetulan dapat jumpa ex-housemates time study kat Kuantan, Pahang dulu. Wah sangat rindu korang semua tau !! 



With Adira Jafri from Damansara.


With Holida Fateen from Genting Kelang.

Unexpected  time kami jumpa nie tetiba pulak, kawan minta fatin share about GLAM business opportunity. Sesiapa pun boleh dengar tentang peluang bisnes dari GLAM nie. Jadi fatin pun dengan hati terbuka share la sementara nak tunggu kek kesayangan datang. Wow !!

Selesai jer business sharing, ape lagi semua get ready nak jamu selera. Yippy kek dah sampai !! Jom layan~ 



Jemput makan semua :) memang marvellous sebab sarat dengan buah-buahan.



Yang nie spaggethi untuk holida. Sedap sebab banyak cendawan, meetball, fuh mengancam !!


Lepas nie tak tahu laaa sape lagi nak ajak keluar jumpa minum makan benda yang baru. Boleh cakap yang sekarang fatin dah ada hobi baru iaitu mencuba makanan yang baru. Hehe. 

Korang pun suka makan? Okey, lepas nie boleh pm fatin suggest tempat yang best ye..


Fatin Zaini
019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | Kedah/Penang/ Kuala Lumpur/Shah Alam/Pahang

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..