Vlogging | Kata Hati Matluthi dan Maria Elena


Assalamualaikum dan salam semua :)

Alhamdulilah, si mamat anak mak siapa lagi kalau bukan Hot Vlogger fatin Matluthi yang dah pun selamat konvo di Curtin University, Australia !!

Tahniah !!

Sebagai tanda terima kasih + terima kasih + terima kasih tak terhingga beliau tu, jom tengok video nie 

"HARI JUBAH".



Dan tak lupa for my beautilicious lady iaitu Maria Elena & Asfirdaus (abang kepada Fatin Liyana) dengan video mereka yang cool nie sangat-sangat laa sweet dan sesuai buat inspirasi pada mereka bakal pengantin. 

* make sure anda sporting dan gilers-gilers macam dorang, baru boleh laa follow yee.. ^_^



sumber dari : www.mukhrizudey.com

Semoga Terhibur !!


019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | Kuala Lumpur & Shah Alam


Comments

Lokman said…
hehe. memang terhibur dengan video tersebut. ^_^. sukanya dapat grad

Popular Posts