Vlogging | Kata Hati Matluthi dan Maria Elena


Assalamualaikum dan salam semua :)

Alhamdulilah, si mamat anak mak siapa lagi kalau bukan Hot Vlogger fatin Matluthi yang dah pun selamat konvo di Curtin University, Australia !!

Tahniah !!

Sebagai tanda terima kasih + terima kasih + terima kasih tak terhingga beliau tu, jom tengok video nie 

"HARI JUBAH".



Dan tak lupa for my beautilicious lady iaitu Maria Elena & Asfirdaus (abang kepada Fatin Liyana) dengan video mereka yang cool nie sangat-sangat laa sweet dan sesuai buat inspirasi pada mereka bakal pengantin. 

* make sure anda sporting dan gilers-gilers macam dorang, baru boleh laa follow yee.. ^_^



sumber dari : www.mukhrizudey.com

Semoga Terhibur !!


019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | Kuala Lumpur & Shah Alam


Comments

Lokman said…
hehe. memang terhibur dengan video tersebut. ^_^. sukanya dapat grad

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..