Bisikan Rahsia Beauty Bar Marine Essence Kepada Wanita dan Lelaki

Assalamualaikum dan salam semua.

Permulaan entry tengok dulu gambar di bawah . . . . . 


Dah tengok ??!

Apakah yang terdetik dalam fikiran anda?

Apa first impression anda??

Ia turut berlaku dalam diri anda sendiri???

Heeeuuuwww hanya anda saja yang punya jawapan tentang itu.. . . . . . . 



Pernahkah anda impikan bahagian "privacy" anda 

cantik, bersih dan rapi??

Seperti ini. . . . .



Memperkenalkan produk terbaru dari fatinzaini's territory iaitu Marine Essence Beauty Bar. Fatin telah mencuba dan sangat berpuas hati dengan keberkesanannya.

Jadi tak salah kan untuk berkongsi dengan anda pula.


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Marine Essence Beauty Bar dirumus khas untuk :
  • Menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. 
  • Diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.
  • Memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. 
  • Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Marine Essence Beauty Bar pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari !!


Kelebihan Marine Essence Beauty Bar

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



**Sekotak ada 3 ketul macam gambar di atas. Kalau nak jimat boleh potong kepada beberapa bahagian. Memang berbaloi pakai untuk seisi keluarga (lelaki & perempuan). Kerana boleh digunakan sebagai pencuci muka dan juga sabun anggota badan. HEBAT KAN ??!


Pre-order HARI INI dengan fatin zaini bagi mendapatkan 

The Best Price + FREE POSTAGE !!

019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com
**agen pemasar diperlukan segera.

BEAUTILICIOUS | Perlis / Kedah / Penang / Perak / Selangor / Kuala Lumpur / Negeri Sembilan / Melaka / Pahang / Kelantan / Terengganu / Johor / Sabah / Sarawak

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..