Fatin Zaini Superb Agent Beautilicious dan GLAM di Melaka

Assalamualaikum dan salam semua.



Kini fatin zaini berada di Melaka Bandaraya Bersejarah. Alhamdulilah siapa sangka sambutan terhadap peluang bisnes melalui social media networking bersama GLAM dan Beautilicious kini meluas di Melaka pula.

Dari sudut pemikiran ramai orang, selalu terdetik soalan macam nie kan?

"eh, kata buat bisnes thru social media. kenapa pulak kena travel sana sini? 
bazir masa dan kos perbelanjaan jer nak ke sana sini." 

Jadi ini adalah jawapan kepada mereka yang punya firasat seperti di atas.

Fatin buat bisnes nie sangat fleksibel kerana orang kenali peluang bisnes fatin hanya di hujung jari sahaja. Jadi sekarang fatin berpeluang berada di Melaka bagi membantu business partner dalam melatih mereka menjadi lebih mahir dalam bisnes yang dijalankan.


Paling best bagi fatin apabila buat bisnes dengan satu sebab. Dapat berbisnes jana income sambil travel di tempat orang. Sebelum nie fatin jarang travel sela tapi alhamdulilah sejak buat bisnes fatin dapat merasa semua tu.


Bagi uols yang berminat juga untuk mengetahui lebih lanjut lagi tentang peluang bisnes nie boleh hubungi business partner Beautilicious fatin zaini berada di Melaka.

Fieza Ibrahim - 017-887 8621



Melaka sudah dijejaki, selepas nie ke mana pula yee...??

Opps sebelum terlupa, temui fatin zaini di lokasi uols dan berpeluang dapat FREE GIFTS + FREE SPA TREATMENT !!  Kliks di sini untuk >> REBUT PELUANG DI SINI <<

019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..