FREE TRIPS | London & Paris Part 1

Assalamualaikum dan salam semua.

Macam mana dengan hujung minggu anda okey tak? Rasa lemau tak bila cuti tapi besok dah start masuk kerja pulak. Hurmmm confirm rasa gloomy kan ?! 


Tapi lain pulak dengan my mentors Nurul Ain Zulkarnaind, Shaliza Aziz, Sha Khalid dan team Hanis Haizi dalam GLAM. Mostly, semua ponteng kerja sebab........


Mereka sedang berjimba di Kota LONDON & PARIS
selama 8 HARI !!! 


Percutian yang ditanggung secara PERCUMA atau FREE of Charges daripada company melayakkan dapat merehatkan diri dan minda bersama orang tersayang di LONDON & PARIS. 

Berkumpul di KLIA pada Jumaat lepas. 

Bye, Malaysia !!


All the lovely couples dah excited nak meraikan Honeymoon mereka di London & Paris. Masing-masing tak ingat dah kerja yang bertimbun kat office. Apa yang nampak sekarang

 Holiday ! Honeymoon ! Holiday !!


Part 1 : Cerita dari kota London


Eye on London !!


Muka keriangan my inspirasi Nurul Ain Zulkarnaind, Shaliza Aziz, Sha Khalid dan lain-lain dalam 
Eye on London !!


Yang nie laa wajah mentor kesayangan Fatin Zaini iaitu Nurul Ain Zulkarnaind di Kota London, England. Bayang dulunya seorang pembantu spa kecantikan dengan gaji RM500.++. Kini, beliau 100% telah digelar sebagai Businesswoman dalam GLAM
dengan income RM8000.++/per month. 360 darjah kehidupan beliau berubah.



Dalam masa setahun saja penglibatan beliau dalam bisnes GLAM nie, beliau telah berjaya menjejakkan kaki ke Vietnam, Guangzhou dan kini di London dan Paris. Semua FREE yang ditaja oleh company.


Yang nie mummy kesayangan Fatin Zaini iaitu Shaliza Aziz. Dulunya sebagai Akauntan di sebuah bank Kuala Lumpur. Nowadays, beliau dah resign dan full time jadi Mumprenuer. Bisnes GLAM sepenuh masa dan juga keluarga. Sebab masa bekerja sangat fleksibel baginya.


Fatin panggil beliau Kak Ieja. Dulu beliau pernah cakap, "kerja dalam dunia banker memang stress. Kerja bertahun-tahun tapi susah nak naik pangkat dan naik gaji. That's why, Kak Ieja resign banker then full time bisnes GLAM. Now, happy sebab ada masa untuk family dan diri untuk bisnes." Income pun dah cecah RM 5angka (RM10k-20k) !!!  



Fatin sangat teruja bila tengok updated Instagram mentors semua naik satu per satu. Dalam hati tak habis-habis kata, "kenapa laa lambat sangat jumpa bisnes nie, kalau awal-awal dah berjinak awal tahun lepas. Confirm dah boleh jadi qualifier trip nie!!"


Tapi fatin still bersyukur sebab peluang sentiasa ada. Terus nekad nak buat tak kira apapun jadi. Kalau asyik tengok jer tapi takde tindakan mesti fatin pun tak merasa lagi apa yang fatin ada sekarang.


Thanks to company sebab buka peluang bisnes nie yang penuh fleksibel sehingga boleh menaja secara PERCUMA dengan Holiday 5 Stars Treatment (pengangkutan, penginapan, makanan ditaja sepenuhnya). Kita just bawa duit shopping jer untuk bawa balik Malaysia nanti. Best kan macam nie ?!


Terbakar tak tengok kejayaan mereka macam nie??

Jangan touching, masih belum terlambat lagi.

Kerana jom kita sama-sama rebut peluang tiket FREE ke SHANGHAI !!




Hubungi Fatin Zaini untuk ketahui lebih lanjut pakej percutian PERCUMA anda !!

019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

BEAUTILICIOUS | Kedah / Penang / Shah Alam / Melaka / Tangjung Malim


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..