Tips | Mudahnya Basuh Pakaian Anda

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Pernah alami satu situasi time nak basuh pakaian kita terpaksa asingkan antara baju yang boleh masuk mesin basuh atau basuh tangan? 

Kalau yang pemalas confirm main campak baju tu dalam mesin jer kan?

Tapi bagi yang sayang pada pakaian mahal tu, takkan nak masukkan jugak... Mustahil. Nak taknak kena juga laa basuh tangan.


Let's me show u how to hand wash your clothes easier like 1.. 2... 3.. ^,^






Take this 

Natural Wash by Premium Beautiful


Eh kejap !! Natural Wash ini bukan pencuci untuk basuh Premium Beautiful Corset ke?? Macam mana plak kata boleh guna untuk pakaian lain nie.. Takpe ke?!


Sebenarnya Natural Wash ini sangat sesuai untuk semua jenis pakaian especially pada pakaian yang tekstilnya mahal sikit tu. Macam kain sutera ke, batik, sifon dan sebagainya. Selalu kita akan guna sabun biasa dulu untuk mencuci pakaian then kita letak soflan or downy. Tak ke rasa macam banyak kerja nak kena buat.


Jadi tips kali nie GUNALAH Natural Wash nie untuk pakaian anda. Senang dan jimat. Hanya guna satu penutup botol pencuci nie jer, korang akan rasa sendiri pakaian tersebut menjadi lebih SEGAR & BERSIH. 


Based on my experience, suka sangat guna pencuci nie sebab senang dan mudah. Jimat masa dan tenaga. Nak tahu kenapa? Sebab pencuci nie all in one !! Siapa yang taknak benda yang simple dan cepat kan.. Berbaloi... Baloi.. :)



Absolute Care for your textiles !!

Feel your FRESH & HYGIENIC clothes with Natural Wash !!!


Whatsapp 019-4481391
Call / sms 013-3799366

Beautilicious Superb Agent Utara

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..