Far Infra Red Dalam Premium Beautiful Corset & Bio Velocity Sleep Mate


Assalamualaikum and hi peeps !!

Keistimewaan FIR dan 3 Fungsi Utama Premium Beautiful & Bio Velocity Sleep Mate

1. Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.

2. Meningkatkan kadar metabolism.

3. Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.

4. Mengelakkan pertumbuhan bakteria.

5. Mengeluarkan peluh asid.

6. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.

7. Mengekalkan kesegaran badan.

8. Mengurangkan kandungan asid dalam darah.

9. Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.

10. Tidur lebih nyenyak.

11. Menghilangkan bau badan.

12. Menghilangkan kulat dan fungus.

13. Membersihkan udara dalam badan.

14. Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.

15. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik.1. Membersihkan darah daripada toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkali lemah. · Pemejalan dan kekenyalan kulit. · Menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi. · Pemejalan salur nadi. · Pemulihan penyakit darah tinggi. · Memelihara daripada mendapat strok. · Memelihara daripada mendapat penyakit jantung. · Mencegah kanser/barah. · Merawat bronchitis. · Merawat lelah. · Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki dan kesukaran untuk tidur lena. · Menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut. · Merawat hepatitis.

2. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma. · Memulihkan sakit pundi kencing. · Memulihkan radang usus dan perut. · Memulihkan hepatitis. · Memulihkan kencing malam. · Memulihkan kencing manis. · Memulihkan buah pinggang. · Memulihkan cahaya muka. · Memulihkan penyakit rahim (fibroid) · Memulihkan buasir. · Memulihkan keletihan dan lesu.

3. Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan. · Memulihkan kesukaran tidur lena. · Memulihkan lekas marah. · Memulihkan sakit kepala. · Memulihkan bahu yang kaku. · Memulihkan pening. · Memulihkan telinga berdengung. · Memulihkan mata sakit. · Memulihkan sakit saraf di kepala atau muka (migrain) · Memulihkan kehilangan tenaga badan. · Memulihkan kulit kering

Maklumat lanjut >>info far-infra red<<


fatinzaini23@gmail.com
On-line Apps : 019-4481391
Phone : 013-3799366

Superb GLAMpreneurs Beautilicious Agent

`

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..