Kisah Premium Beautiful Dalam Drama Maskara (Trailer)


Assalamualaikum dan salam semua.

Maaf sebab lama fatinzaini's territory tak updated this blog. Hari nie baru dapat updated blog. Diam tandanya bukan menghilang. Sebaliknya diam-diam ubi berisi. Hehe.

Alhamdulilah sambutan peluang bisnes bersama GLAMprenuers kini makin meluas ke merata tempat. Siapa sangka yang dahulunya orang pandang peluang bisnes Premium Beautiful sebagai bisnes murahan saja. Tapi kini fatin bangga menjadi protege di bawah GLAMprenuers yang diasaskan oleh agen selebriti GLAMprenuers iaitu HANIS HAIZI. 

Tanpa diduga, dunia bisnes GLAMpreuers kini telah mendapat perhatian ramai orang sehingga telah diadaptasikan ke dalam satu drama di bawah KRU Production Sdn. Bhd.Maskara (Trailer) daripada krustudios

Drama yang di nanti-nantikan selama nie. 
Satu-satunya Drama yang mengisahkan Agent Kecantikan dan Kesihatan Premium Beautiful Corset...Tak sangka Premium Beautiful bisnes dah masuk drama..
Anda pernah mendengar/belum tahu tentang peluang bisnes Premium Beautiful sebelum nie?

Kenapa tidak anda ambil peluang daripadanya?

Sedangkan ia membawa banyak kelebihan kepada kita.

Ramai usahawan GLAMprenuers telah BUKTIKAN kejayaan mereka.
Berminat untuk ketahui lebih lagi tentang GLAMprenuers?

Boleh hubungi fatin zaini

On-line Apps 019-4481391
Phone 013-3799366
E-mail fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | GLAMprenuers 


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..