Sungai Petani | Superb GLAMpreneurs Beautilicious Utara Weekend


Assalamualaikum dan hi peeps !!

Macam mana dengan hujung minggu anda semalam? Best? Atau rasa sama jer hari-hari anda?

Tepuk dada tanya kata hati ye..

First time dalam sejarah fatin excited tahap maksima kerana dapat meraikan business partners dan clients yang telah membeli Premium Beautiful Corset.  Kalau selalu dengar meraikan nie mungkin anda terpikir fatin dan team GLAMpreneurs Beautilicious Utara buat acara makan-makan secara jemaah kan?? Hihi..

But yesterday, it's totally different dears !! Kami mengeratkan silaturahim bersama dengan pakej spa secara berjemaah !!! Memang best tak terkira lah sebab all is FREE from head to toe. Layaaaan habesss bak kata Farah Fauzana tuh.


Yang datang tu ada buat bisnes bersama GLAMpreneurs secara Part-time dan juga fulltime. Semua orang mesti pernah alami badan dah letih kerja dan takde mood/aura yang positif dan menarik kan.. So, spa it's alternative yang patut setiap wanita cuba dan amalkan.


Eh, uolls pun nak jugak macam dorang? Boleh... Jom kita whatsapp/wechat/line 019-4481391 or whatelse di hujung jari tu pm fatin. In sha Allah next session ada lagi.. Mane tahu ada rezeki uolls boleh buat treatments free macam nie jugak.

bad lighting, i'm sorrry...^_^

Let's grab FREE vouchers Beauty Spa Treatment with Superb GLAMpreneurs Beautilicious. 
**available : Zon Utara treatment di Sungai Petani, Kedah dan Selatan Hartamas, Kuala Lumpur

On-line Apps : 019-4481391
Phone : 013-3799366
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular Posts