Travelog Perlis | Hotel Putra Palace, Kangar

Assalamualaikum dan hi peeps !!

Sekarang dah makin jatuh cinta plak dengan negeri Perlis Indera Kayangan nie. Sebab dapat melebarkan sayap perniagaan Superb GLAMpreneurs Beautilicious di sana pulak. Alhamdulilah makin hari makin ramai yang yakin dengan perkhidmatan dari team kami. 

Jadi tak terlupa nak promote tempat yang boleh fatin jatuh cinta apabila berada di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis. Waah memang terujass abess uolls :) 


Time nie sampai jer terus singgah cafe Hotel Putra Palace order makan. Atas tu adalah Chinese Fried Rice. Memang sedap dan terangkat habess. Especially Pineapple Fried Rice yang Nurul Ain Zulkarnaind makan. Yang tu Top Menu okey, u must try it !! 


After finished our lunch, my client already booked a penthouse on the top of the hotel. Seriously, it too awesome and superb suites !! Tak caye??? Okey i proof it to uolls... See yaa...







Penthouse nie terdapat 2 master bedrooms, 1 dining room, 2bathrooms, 1 living rooms.
 Ouch memang best lah... !! 

Terasa makin hari makin jatuh cinta dengan skop pekerjaan bersama GLAMpreneurs Beautilicious Utara yang beri peluang untuk fatin merasa pengalaman yang habis currlasss nie tau. 

Alhamdulilah jugak sebab tak sangka kebetulan ada rezeki untuk jadi part of membership this hotel. Lepas nie lagi kerap laa datang Perlis kan.. 



So, if u will be there at Perlis.

Please come visit this hotel yeah !!

Putra Palace 135 Persiaran Jubli Emas, 01000 Kangar
04-976 7755 




Superb GLAMpreneurs Beautilicious Utara

On-line Apps : 019-4481391
Phone : 013-3799366
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Unknown said…
wahh..sedapnye nmpak nasi goreng tu..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!
Unknown said…
pasni jom p lg hehehe
fatin zaini said…
in sha Allah mesti laa boleh :)

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..