GLAD | Hi-Tea with Jovian Mandagie

Assalamualaikum and hi peeps !!

8 May 2013 adalah hari paling bersejarah dalam kamus para usahawan GLAMpreneurs kerana telah mendapat jemputan ke Majlis Tertutup Hi-Tea bersama Jovian Mandagie sempena Green Leaders Activity Day (GLAD). 

A big thanks and love to Hanis Haizi & Razali  Zain kerana sudi meraikan our team di butik milik Jovian Mandagie di Jalan Maarof, Bangsar Kuala Lumpur.

Memang terujaaa habisss uolls sebab this is a day just for GLAMpreneurs ONLY !!! 

100% kami mendapat services daripada Jovian dan staffs beliau.. Bayangkan apa perasaan uolls bila dapat layanan macam tu????

Buat jer business santai-santai tapi benefits daripadanya... its too much dearsss !! *trust me


Layanan daripada Jovian sendiri. Seriously, dia sangat sporting dan tak kedekut ilmu untuk share tips memakai shawls. Siap tolong lagi.. Huuu...




Next activity, acara GLAMprenuers menjalankan misi kumpul koleksi secara berjemaah !!




Rambang mata nak pilih.. Banyak betul yang berkenan.



Finally, 

WE GET IT WHAT WE WANT TO !!!

terapi minda penat bekerja punya pasal.. *happy uolls!!!


Jadi lepas nie ada lagi aktiviti yang menariks bersama GLAM. 

Uolls pun berminat jugak??

019-4481391

fatinzaini23@gmail.com

untuk ketahui details peluang berbisnes bersama kami 

Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)


Sekian, love uolls !!


Comments

Annamariana1989 said…
wah... seronoknyaaaa....
tambah2 lagi dilayan bak puteri kan...

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..