GLAM UTARA Will Opening Soon


Assalamualaikum and hi peeps !

In sha Allah tak lama lagi, fatin dan team Beautilicious akan melancarkan kelas GLAM UTARA untuk BAKAL GLAMpreneurs Zon Utara !!

Tak pernah terlintas di hati nie untuk besarkan peluang bisnes GLAMpreneurs sebelum nie. Tapi dengan kemampuan dan kepercayaan daripada banyak pihak, sekarang team fatin mula berkembang ke seluruh negeri seperti Perlis - Kedah - Penang - Perak - Kuala Lumpur - Selangor & Melaka. Lepas nie nekad untuk kembangkan ke seluruh Malasia termasuk Sabah & Sarawak.

Jadi anda yang berada di beberapa zon usah risau lagi. Kerana anda boleh menghadiri ke kelas bimbingan bersama Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) di tempat anda.


GLAM Center - Taman Tun Dr Ismail (TTDI)

GLAM Utara - Seberang Jaya, Penang

GLAM Pantai Timur - Opening soon

GLAM Selatan - Pasir Gudang, Johor


Let's be part of us~ GLAM UTARA akan dibuka nanti.. start from ZERO~ 

semuanya akan diajar from A to Z..


bekerjaya? suri rumah? student? semua bole.. 

just contact me and ask about GLAM UTARA :) i'll show you how..

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..