New Testimoni | BB Plus Collagen & Premium Beautiful Corset


Assalamualaikum and hi peeps !!

Today fatin berbesar hati untuk share tentang keberkesanan produk jualan dari bisnes fatin. Alhamdulilah sambutan sangat menggalakkan selepas syarikat perkenalkan produk kolagen nie iaitu


TESTIMONI 1 : BB PLUS COLLAGEN


AISYAH AHMAD

Fatin panggil customer nie Kak Aisyah. Orang dia kecil molek jer. Sejak beberapa bulan pengambilan BB PLUS COLLAGEN nie, beliau nampak perubahan paling ketara adalah kulit. Kalau dulu nya kusam dan tak bermaya, nowaday muka pun dah nampak lebih flawless gitu..  

After a few month, Kak Aisyah try pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET juga. It's totally different antara dulu dengan yang sekarang. Masalah kesihatan yang beliau hadapi dulu pun dah beransur kurang. Nowaday, she become my partner in GLAMprenuer Beautilicious Business. Happy kan Kak Aisyah ?? :)





TESTIMONI 2 : PREMIUM BEAUTIFUL 


LYDA FATEEN

Lyda Fateen baru jer memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET awal Januari 2013 tu.. Tapi sangat mengejut kan tak sampai 3bulan beliau terus message fatin bagi tahu yang beliau dah kurang beberapa inchi. Dulu nak pergi kerja pun terpaksa pakai baju size lelaki. Sadiss kan?! 

But today, Lyda Fateen dah boleh pakai baju yang lebih up-to-dated and happy with her new personality. Sapa cakap yang wanita berbadan plus plus tak boleh cantik? ^_^




********  Renungan Bersama  *********

Jadi kenapa sesetengah pihak suka pertikaikan dengan kelebihan PREMIUM BEAUTIFUL? Sedang anda hanya boleh memberi pandangan tanpa sendiri mencubanya. Jika anda benar-benar ikut seperti yang disyorkan in sha Allah pasti ada perubahan. Betul tak?

PREMIUM BEAUTIFUL bukan semata-mata mencapai impian setiap wanita untuk turun kurus seperti "Paris Hilton mahupun Angelina Jolie". Tetapi PREMIUM BEAUTIFUL membantu merawat masalah kita kerana material kainnya diperbuat daripada Far-Infra Red. Malah, ia membantu memberi cutting atau reshape badan kita menjadi lebih yakin !!



Cuba, Rasa dan Pegang kelembutan kain 

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET nie dahulu !!


Anda pasti akan mendapat jawapan nya..



fatinzaini23@gmail.com

019-4481391

Superb GLAMpreneurs Beautilicious Agent

Comments

Popular Posts