Premium Beautiful Corset Selamatkan Nyawa Mangsa Kemalangan Tragedi PRU-13


Assalamualaikum and hi peeps !! :)


Minggu nie sibuk diperkatakan tentang Pilihanraya Kali Ke-13 (PRU-13) di Malaysia. Masing-masing menunjukkan rasa semangat dan cinta mereka untuk memilih pucuk pimpinan Malaysia 5tahun akan datang.

Tapi di sini bukan fatin nak berkongsi cerita tentang PRU-13.

Mungkin ramai terlepas pandang tentang satu kemalangan tragedis yang berlaku baru-baru nie di Lebuhraya Kuala Lumpur-Melaka. Tanpa diduga salah seorang daripada business partner GLAMpreneurs Beautilicious fatin dari Melaka, Fyza Ibrahim turut menjadi salah seorang mangsa kemalangan tersebut.


Bayangkan bus yang dinaiki oleh beliau terbalik ketika tu macam mana?? Memang menakutkan sangat-sangat. Alhamdulilah Fyza terselamat dan hanya mengalami kecederaan ringan saja di kaki. 

Katanya, "nasib baik time tu pakai Premium Beautiful corset tau, kalau tak badan Fyza mesti terkena or tercucuk dengan kaca tingkap bus. Time bus terhempap pun, posisi badan 90% di support oleh Premium Beautiful corset nie. Hanya Allah saja yang tahu keadaan Fyza time tu...sekarang Fyza sendiri dah boleh jadi testimoni Premium Beautiful corset dan rasa sendiri macam mana berkesannya dalam diri Fyza.."


Then, ada seorang lagi business partner GLAMpreneurs Beautilicious fatin dari Penang yang terlibat dalam kemalangan konvoi superbike motor di Terengganu. 


Katanya, "masa accident nie memang tak ingat apa dah. tersedar dah jatuh.. nasib baik pakai Premium Beautiful corset time tu. dia bantu support whole body especially tulang belakang dan pinggang...alhamdulilah takde pape. then, lepas tu still join konvoi superbike motor nie..yang penting wajib pakai Premium Beautiful corset nie sebab nak elak sakit pinggang..."



Kebanyakkan mentaliti kita selalu berfikir yang corset nie fungsinya semata-mata untuk nampak slim dan cantik jer kan. Terdapat pelbagai jenis corset di pasaran. 

Premium Beautiful corset sangat disyorkan kerana ianya bukan sekadar corset biasa tetapi ia mempunyai fungsi untuk membantu merawat masalah dalaman kita serta menjadi perlindungan pada badan kita.


Tak percaya, apa kata cuba dulu.. Just contact fatin saja untuk FREE TRIAL !!

019-4481391

fatinzaini23@gmail.com


Comments

sgt bagus.. kalau ada rezeki nak jugak huhu
fatin zaini said…
in sha Allah mesti boleh.. nanti nak bagitau yee.. kita bagi special price untuk awak :)
Unknown said…
Alhamdulilah.....fyza selamat dalam kemalangan tu... mmg ternyata PREMUIM BEAUTIFUL jgk bnyk mnbantu fyza:)asew xsia2 tw fyza pakai PB ni...^_^..fyza da rasa...korang bila lagi???cepat2 pakai PB ni untuk kesihatan , keselamatan dan kecantikkan diri kita...:)
fatin zaini said…
syukur fyza terselamat.. :) thanks sudi share pengalaman nie juga..

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..