Raikan Hari Ibu di Butik Jovian Mandagie

Assalamualaikum and hi peeps !!

First of all, fatin nak sangat cakap beribu-ribu TERIMA KASIH kepada Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) kerana adakan satu majlis tertutup Hi-Tea bersama designer terkenal di Malaysia iaitu Jovian Mandagie baru-baru nie.

Dulu tak pernah terfikir pun dapat join events yang penuh glamorous macam nie. Tapi lepas buat business thru online daripada GLAMpreneurs terus jadi terujaa habess... Tak kira yang dah bekerja, belajar or surirumah boleh merasai macam nie.

Jadi kami berpeluang untuk bersama Jovian Mandagie sambil nikmati "shopping berjemaah" dengan koleksi yang terdapat di butik beliau. Kiranya hari tu Hari Kami GLAMpreneurs merasai layanan istimewa terus daripada Jovian!!!

Langkah saja masuk terus berpinau mata jadinya.. Sebab terpegun  dengan suasana  ruang dalam butik nie. Bayangkan masuk jer dah disambut oleh staffs yang sangat friendly and sporting. Jadi jom tinjau apa yang BEST di butik Jovian Mandagie.




Koleksi Baju Raya Jhijab from JM







Koleksi Bakal Pengantin atau Majlis Formal


*baju yang di pakai oleh Lisa Surihani





*baju yang dipakai oleh Farah Fauzana


Koleksi Aksesori





Koleksi Perfume Milliongold







Raikan HARI IBU dengan Jovian Mandagie !!!




124 Jalan Maarof, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
03-2093 5124 ‎ · jovianmandagie.com


Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..