Monday Blues With Acura NSX


Happy Monday uolls..


Still gloomy monday???


Last night memang dapat mimpi indah terbaik dari ladang. Tak sangka dari mimpi pun kepala boleh online dengan penemuan fatin zaini test drive dengan sport car yang belum dijumpai di Malaysia lagi buat masa sekarang.


Ingat mimpi brand kereta tu tak wujud. BUT it's really REAL!!! Seriously memang wujud brand dan pattern tu okies. Perggghh memang dahsyat mimpi semalam. Tiap-tiap malam macam nie pun okey!!
*actually i memang tak pandai dengan isu kereta or sport car, desire nak miliki sport car memang ada dari kecil lagi. :)


Ada sesiapa tahu sebenarnya kereta ACURA NSX nie dari company ape ye? HONDA? TOYOTA? BMW? MERCEDEZ? FERRARI? LAMBOGHINI? Cer citer sikit dari mana asal kelahiran si ACURA NSX nie. Bagi para lelaki confirm boleh tahu kan?


Berbalik kepada mimpi tadi, mohon laa jadi kenyataan satu hari nanti. Ameen. Mana tahu kan 


"tuah ayam nampak di kakinya, tuah manusia siapa yang tahu."


Tanpa buang masa jom layan a few pictures my DREAM SPORT CAR...


ACURA NSX


 interior design dari dalam memang meletops dengan kaler merah mak ngah !! memang berkenan habis laa. nampak macam smart car. penuh elegan dan mantop !!


suka warna merah nie, 
bayangkan dalam 5minit kalau tengok perempuan plak bawa nie. ehem3 ^_^


color silver yang melambangkan penuh sporty dan cool.


ops hero IRON MAN pun penah bawa kereta ACURA NSX nie!! 
*pengsan, walaupun en.avengers nie dah tua tapi dia kacak dan ensem dalam lakonan.


Mana tahu fatin zaini si agent menjual minyak enjin JTX1000 pun boleh pakai kereta macam nie in one day. terkezuutt 1malaya nanti kan? haha. eh kalau nak cuba minyak enjin untuk kereta anda boleh roger fatin yee 019-4481391. *ops sempat lagi promote minyak enjin dia.


More info tentang sport car ACURA NSX nie korang >>boleh search di sini<<


Sebagai penutup, jom usha betapa mengancamnya di jalanraya.




Comments

Popular Posts