Testimonial | Rahsia Bantu Hamil & Subur & Sihat


Bagaimana JAMU MAHARANI Membantu?

  • membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan.
  • berkesan untuk mengawal peredaran haid yang tidak tetap & atasi masalah seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin dan sebagainya.
  • keberkesanan jamu ini boleh dirasai selepas makan untuk 2-3bulan secara konsisten.
  • boleh diambil oleh gadis remaja & juga wanita. 



Bagaimana BB Plus Collagen Membantu?
  • Mudah dibawa & dibancuh.
  • Melambatkan kedutan kulit & menyegarkan kulit.
  • Memperbaiki kualiti kuku rapuh & menghalang keguguran rambut.
  • Menggalakkan pemulihan cepat, khususnya luka-luka & parut jerawat.
  • Membantu mengekalkan kecantikan & menjadikan kulit lebih cerah dan tegang.
  • Menahan daripada lapar.


Di samping amalan memakan JAMU MAHARANI & BB PLUS COLLAGEN adalah digalakkan para wanita memakai PREMIUM BEAUTIFUL Corset. Sangat digalakkan bagi mereka yang impikan untuk mengandung serta sihat, cantik, ramping!!

Bagi yang pernah melakukan banyak kaedah untuk mengandung, pasti sudah lali dengan pelbagai treatments. Tetapi, tak salah jika masih BERUSAHA, BERUSAHA dan TERUS BERUSAHA. Allah pasti memberi jalan kepada mereka yang berusaha. In Sha Allah.


Kenapa dikatakan PREMIUM BEAUTIFUL sangat bagus untuk kaum wanita?

-Mensatabilkan kedudukan rahim (dinaikkan posisi rahim ke atas dan bersedia untuk hamil)
-Melancarkan peredaran darah keseluruh badan secara langsung menyuburkan.
-Kegemukan atau hormon terganggu sebenarnya penghalang ketidaksuburan.
-membantu mengawal berat kepada BMI yang betul.
-boleh digunakan sebelum hamil dan juga dalam berpantang.
-material kain dan keluli berkualiti tinggi dan lembut selesa untuk dipakai setiap masa 
(seperti kita memakai bra biasa)



TAHNIAH !!!

Hasil daripada mereka yang memakai & mengamalkan 

PREMIUM BEAUTIFUL

JAMU MAHARANI

BB PLUS COLLAGEN
 
memperkenalkan 

TESTIMONIAL BERJAYA



Fatyiemah Idris
"tie dah berkahwin hampir 5tahun.. pelbagai dugaan Allah beri tanda ia sedang menguji hambanya.. tapi sekarang alhamdulilah, berkat dan kesabaran, doa serta tanpa putus asa.. akhirnya Allah makbulkan doa kami suami isteri. kini disahkan hamil first baby. alhamdulilah."



Eira Arie
"eira bersalin anak first dapat tahu ada cyst.. pastu dah 3kali eira pregnant tapi gugur. kira ni preggy kali ke5. happy anak first sebab lepas nie dah ada kawan."



Ieyda Syanida
"saya pernah gugur sekali last year. masa tu belum pakai premium beautiful corset lagi. lepas dah pakai tak sampai setengah tahun dah pregnant semula. and saya pakai sampai kandungan 3bulan lebih. rasa sangat selesa dan best macam ada guard kat perut. naik bus or kereta tak rasa mantul-mantul or gegar."



Ainul Mardhiah
"before tak pakai premium beautiful dulu akak payah nak naik berat badan even makan banyak.. orang kurus metabolisme tinggi.. berat 39-40kg jer.. now dah 45kg dah. pastu ada nampak shape dah sikit. tahun nie balik kampung family dan sepupu dah nampak perubahan."

Ann Ruslan
"ann pakai selepas kahwin.. tak sangka a few month berkahwin alhamdulilah dah sah hamil. ann pun makan jamu maharani tu untuk lancarkan period. dulu muda period tak teratur sangat. sekarang dah okey."




Nurul Najaha
"sebelum berkahwin lagi dah pakai premium beautiful nie. alhamdulilah selepas berkawin, terus disahkan melekat. premium beautiful sangat membantu. badan tak mudah letih dan cepat bertenaga."



* * * * * * * * * *

Berminat untuk mendapatkan Premium Beautiful Corset dengan harga yang paling murah??

019-4481391

*COD available seluruh Perlis/Kedah/Penang/Tg.Malim/Ipoh/Kuala Lumpur/Cheras/Kajang/Putrajaya/Cyberjaya/Shah Alam/Klang/Melaka


Beli dan dapatkan PERCUMA 1 daripadanya


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..