Kisah Lucu Bulan Ramadhan


Assalamualaikum dan salam Ramadhan untuk semua muslimin dan muslimat.

Bermulalah hari nie satu Ramadhan 1434, bulan yang penuh keberkatan. Jadi macam mana dengan puasa anda hari nie? Untuk permulaan semestinya kita belum terasa lagi bahang puasa kan..?? 

Semua orang pasti takkan terlepas mengalami kisah-kisah lucu ketika berpuasa seperti di bawah...

Adakah anda salah seorang daripadanya???


Harap-harap Ramadhan kali nie menjadi lebih bermakna dan memberi perubahan positif dalam diri kita. In sha Allah. Dengan peluang rezeki yang diberikan oleh GLAM, harap-harap tahun nie fatin dapat bantu lebih ramai lagi dengan berkongsi peluang mendapatkan bonus raya yang bernilai hampir RM4500 sehingga RM7000*. Untuk mengetahui lebih lanjut boleh whatsapp fatin 019-4481391. 

Untuk lebih tawaduk dalam ibadah puasa kita, apa kata kita cuba amalkan beberapa tips amalan ketika Ramadhan yang fatin nak share dengan semua.
Bersama-sama kita imarah Ramadhan kali nie.
Mudah-mudahan Allah berkati amal ibadat kita tahun nie.
In sha Allah


Eh sebelum terlupa jangan lupa untuk melatih diri untuk 

BERSEDEKAH 

kepada yang memerlukan.SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK 1434


Ikhlas daripada
Fatin Zaini :)

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..