Teaser | JW Mariott Kuala Lumpur


Bismillah & salam semua..

Setiap masa, saat dan ketika ada saja yang baru fatin belajar.Seronok betul buat business bersama GLAM yang hebat. Tak putus-putus tawarkan sesuatu yang luar biasa untuk usahawan macam fatin. 

Alhamdulilah Ramadhan kali nie, fatin and team GLAM akan berbuka puasa bersama di JW MARIOTT pada 20 Julai 2013, petang nie. Katanya hotel dengan makanan kat sana bertaraf 5-6bintang.. waaah !!

Jom reviews sikit JW Mariott...
Nantikan next entry tentang apa yang menarik Iftar Bersama GLAM nanti ye.. :)
Tambah pula akan ada shooting for video raya di sana. 

Happy nya... Tak sabar nak ke sana nanti...!!!!183 Jalan Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ‎


03-2715 9000 ‎ · marriott.com

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..