Demo | Terbukti Berkesan 10saat BVSM


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Mungkin ramai dah mula dengar tentang fenomena baru yang melanda di Malaysia tentang kewujudan Bio Velocity Sleep Mate atau "tilam ajaib". Sleep mate yang dijadikan sebagai rawatan alternatif bagi merawat pelbagai penyakit.


Baru-baru nie fatin telah menghadiri satu kelas ilmu di GLAM academy bagi belajar dengan lebih details tentang penggunaan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) nie. Alhamdulilah sangat menakjubkan, rasa macam tak percaya yang BVSM nie sangat-sangat superb!! Kenapa fatin katakan ianya superb??

Syarikat telah berjaya membawa pulang bukti kukuh daripada Prof Edward Krizhanovsky iaitu pakar saintis dalam bidang fizik terkemuka dari Rusia untuk membuktikan keberkesanan dan fungsi BVSM terhadap manusia.

Kajian telah diluluskan 100% oleh kumpulan kajian beliau. Dan kini, kami yakin dan percaya bahawa BVSM terbukti ada "sesuatu yang ajaib" di dalamnya dan mambantu merawat ramai pesakit dan manusia di dunia.

Menghadiri majlis ilmu, kita pasti akan mendapat info dan tips yang berguna dan juga boleh berkongsi dengan orang lain tentang pengalaman kita. Jom kita tengok selingan demo khas daripada CDM Kelvin, pakar Bio Velocity Sleep Mate daripada pihak syarikat.




Tak kira jauh mahupun dekat kami datang menuntut ilmu.

"bak kata pepatah, alang-alang menimba ilmu biar sampai ke negeri China"


Selepas daripada menghadiri majlis ilmu di Kuala Lumpur, fatin dan team GLAM/TheDiamondCircle Utara berkongsi dengan orang utara pula. Tak salah berkongsi ilmu dengan orang lain kan..







Sekilas kita tengok gambar di atas mungkin kita nampak seperti takde pape yang berlaku. Jika anda mempunyai set Bio Velocity Sleep Mate, jom kita cuba demo dari jauh dengan tips seperti berikut:

Situasi 1
1) Alihkan BVSM jauh daripada tempat kita untuk sementara waktu.
2) Dibuat secara berpasangan (A dan B).
3) B akan berada di hadapan A.
4) B akan mendepakan sebelah tangan mengikut keselesaan kiri/kanan.
5) A akan menekan pergelangan tangan B, B melawan tindakbalas A.

Keputusan: Responds kan B sama ada beliau boleh bertahan/seimbang?

Situasi 2
1) Ikuti langkah di atas dari 1-4.
2) Sambil B mendepakan tangannya, diminta untuk angkat sebelah kaki pula.
3) Ikuti langkah ke 5.

Keputusan : B mula berasa tidak seimbang/stabil ketika A menekan pergelangannya.

Situasi 3
1) Minta barang yang unsur platinium mahupun besi/cermin mata/apa saja barang yang ada pada diri B.
2) Letakkan barang tersebut ke atas BVSM selama 10saat
3) Ambil barangan tersebut dan meminta B untuk memakainya semuala.
Contoh: jam tangan/cermin mata tadi 
4) Lakukan langkah 1-5.

Keputusan : Anda rasakan sendiri apa yang terjadi pada badan dan diri anda ketika itu. Lihat sama ada B jatuh atau sebaliknya... Alami demo nie sendiri dan akan tahu kesannya serta-merta. PERCAYALAH!!!!




Dapatkan hari nie set Bio Velocity Sleep Mate bagi membantu merawat badan kita yang lemah, lesu, kurang bertenaga, kurangkan berdengkur, kurangkan migraine, sakit pinggang, sakit belakang (slip disc), ashtma dan sebagainya. Insyallah ia membantu dalam pelbagai jenis penyakit. 


Untuk mendapatkan bimbingan lebih terperinci tentang BVSM nie, boleh laa hubungi fatin 

+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular Posts