GLAM & TDC Diamond Night

 Assalamualaikum dan salam semua.

Alhamdulilah syukur dengan nikmat kurnia Allah SWT setelah beberapa bulan bertapak dalam bisnes bersama GLAM, satu per satu pencapaian datang dengan izin-Nya.

Sebelum nie fatin memang tak pernah pun melibatkan diri dalam majlis penuh gilang-gemilang a.k.a super grand ala-ala artis gittew. Tapi alhamdulilah sejak penglibatan bisnes dengan GLAM semua boleh dirasai seperti orang lain juga.

Kebanyakkannya sudah tahu yang fatin buat bisnes online sepenuh masa. Tapi bayangkan macam mana perasaan kita jika komitmen hanya dalam dunia maya, tetapi  boleh generate income 3-4angka sebulan begitu saja. Paling teruja ialah diberi peluang untuk diraikan penuh grand atas kejayaan diri sendiri. Red carpet sebelum majlis bermula.. 
Terasa diriku seperti nak masuk Grammy Award gitteew.. ^-^


Tulang belakang yang banyak beri tunjuk ajar kepada fatin selama ini..
CDM Shaliza Aziz & DSM Ridhuan Che Rus
*top motivational speaker of GLAM & pioneer The Diamond Circle


Sifooo terdekat yang tak putus-putus curahkan ilmu untuk fatin dalam bisnes
*Top Leader GLAMutara/ TDCutara


Barisan Top Agent setiap pelusuk negeri : 
Perlis / Kedah / Penang / Perak / Kuala Lumpur / Selangor / Melaka / Negeri Sembilan / Johor / Kelantan / Terengganu / Pahang / Johor


Dan bersama gambar kenangan bersama business partners lain : -

Sebagai renungan diri sendiri, fatin rasa sangat bersyukur kerana diberi peluang untuk menceburkan diri dalam dunia bisnes bersama GLAM. Mungkin ramai sudah mengetahui yang sumber produk kami adalah daripada company Hai-O Marketing. Sejujurnya memang company nie adalah salah satu syarikat produk jualan langsung di Malaysia. Ia sudah bertapak hampir 21 tahun. Dan kemampuan hasil penjualan produknya telah berjaya tersenarai dalam Bursa Saham Kuala Lumpur hampir 17 tahun. Dari situ sudah terbukti kekuatan company nie sudah stabil dan kukuh!! Dan 100% bisnes nie patuh syariah mengikut hukum syarak.

Paling mengejutkan, kemunculan GLAM telah menaikkan lagi nama company dengan peratus 60% hasil keuntungan syarikat datang daripada kumpulan HEBAT GLAM yang dipimpin sepenuhnya oleh CDM Hanis Haizi & pasangan beliau CDM Razali Zain.

Dan tak lupa bimbingan sepenuhnya daripada team The Diamond Circle iaitu CDM Shaliza Aziz & pasangan serta DDM Nurul Ain Zulkarnaind.

Bayangkan fatin dipimpin dan dijaga penuh rapi seperti seorang anak murid yang ingin dahagakan ilmu dan didikan daripada gurunya untuk fahami tajuk subjek yang dia pelajari. Begitu umpama tersebut dalam diri fatin dengan mentor-mentor hebat nie. Alhamdulilah kini, bisnes nie sebagai nadi penting dalam hidup fatin bagi membantu diri fatin sendiri, bantu kewangan family dan bantu orang lain. 


Bersama GLAMprenuers dari Qatar. 
Kini GLAM mula melebarkan sayapnya di Qatar, Indonesia, Filipina, Brunei, Singapore, dan sebagainya.Semua daripada kami datang dari pelbagai background profile. Ada yang buat bisnes GLAM secara full time dan ada juga yang buatnya secara part-time. Jadi semua orang boleh mencari extra income jika punya nawaitu ingin berubah dan bantu kewangan diri sendiri dan juga keluarga.Siapakah selepas ini yang akan diraikan seperti kami sekarang....????

Bersama kita ambil peluang untuk memperbaiki diri sendiri dan orang yang kita sayang!!!!


Fatin zaini
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com
Super Lady The Diamond Circle & GLAMprenuers Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..