Mimpi Pelik Sampai Gold Coast Australia

Assalamualaikum dan salam semua.

Entah kenapa lately nie suka sangat termimpi-mimpi yang pelik-pelik. Peliknya bukan yang menakutkan tetapi yang bikin best dan rasa nak tidur dan mimpi. 

Tidur dan mimpi lagi!!! Tidur dan mimpi lagi!!!

Banyak-banyak negara kali nie termimpi-mimpi nak sangat pergi ke situ.. Inshallah mungkin  Allah sudah buka jalan untuk fatin melangkah dan mengambil pengalaman pula di tempat orang. Siapa duga hanya diri sebagai pengusaha online saja, tetapi dapat merasai hasil titik peluh dengan peluang yang datang melalui peluang bisnes nie seperti orang VIP. 

Rasa macam tak percaya saja tau bila difikir-fikirkan balik. Tapi betul kata orang, 

"tiada yang mustahil jika apa yang kita impikan akan kita dapat juga akhirnya melainkan ajal maut saja di tentukan oleh Allah."

Selagi kita diberi nafas dan berpeluang untuk hidup, apa salahnya jika kita biasakan diri untuk sentiasa membantu orang lain. Adalah lebih baik jika rezeki yang kita perolehi tu, dikongsi bersama-sama. Inshallah.
Allah pasti akan gandakan lagi rezeki kita dan berkati setiap pekerjaan kita kelak. Amin.











Terima kasih tak terhingga kepada GLAM kerana beri peluang untuk fatin bertapak dengan pelan bisnes yang penuh kebaikan untuk diri fatin sendiri. Semoga dengan peluang yang ada nie, fatin boleh bantu dan bimbing ramai lagi untuk ketahui lebih lagi keajaiban dunia bersama GLAM.

Tak lupa kepada tenaga pengajar terdekat fatin iaitu CDM Shaliza Aziz dan juga DDM Nurul Ain Zulkarnaind atas bimbingan dan tunjuk ajar bermula dari tak tahu pape dah boleh bangun dengan sendiri satu kumpulan kerja yang hebat!! :)



Usaha itu tangga kejayaan.

Apa pun biar laa kita bersusah dulu, baru puas untuk kita nikmati hasil yang kita dapat nanti.

Mudah-mudahan Allah berkati perjalanan hambaNya yang kerdil nie. Amin.




GOLD COAST AUSTRALIA 



Ask me how i achieve it in this business easily...



I will share with you personally NOT by grouping or whatelse..



Fatin Zaini
fatinzaini23@gmail.com
+6019-448 1391




Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..