Nafsu Cantik Sihat Bergaya Kaya!!!

 Assalamualaikum dan salam semua.

Ramai yang tertanya-tanya takda ke gambar produk yang fatin buat jual dan guna sendiri. Okay ka semua produk tu? Berkualiti ke? 

Jadi mari bersama-sama explore lebih details lagi tentang a few products yang sangat diyakini oleh fatin yang fatin sendiri guna untuk kegunaan peribadi. Bila dah guna baru fatin akan suggest okay ke tak untuk anda pulak yang nak guna... :))

Siapa yang takda NAFSU nak Cantik, Sihat, Bergaya dan Kaya..???!!


LUMINEZ SKINCARE


- yang nie untuk skincare, nyaman ja guna tak sama macam a few cosmetics lain tu. kadang-kadang kita akan rasa macam melekit dekat muka kan, so boleh try guna skincare nie plak dan alami kesegaran yang luar biasa.


BAMBOO SALT


- ada 2jenis : masak dan juga minum. sangat-sangat bagus untuk kita yang nak flush toksin dalam badan. especially bagi sapa yang ada penyakit-penyakit kronik macam kencing manis, allergic seafood, darah tinggi, gastrik, toksin dalam badan, angin dalam badan, gout dan lain-lain. fatin nie angin dalam badan haha. faktor utama kenapa dulu badan cepat masuk angin dan lemau. haha, macam orang tua-tua kan.. :))


NUTRIFEAST JUICES


- 3perisa nie memang terbaik !! rasa dia sangat yummy dan tak payah nak tambah gula. fresh bila minum. memang betul-betul berbaloi. paling sedap bila buat smoothie ke campur dengan yogurt! superb rasanya...


BB PLUS COLLAGEN


- sekarang mesti kena amalkan minuman kolagen. sebab apa kulit cepat lesu, letih macam tak bermaya kan. jadi memang bagus try minum nie. dalam masa seminggu ja boleh tengok berkesan ke tak dengan kulit kita. tak rugi beli sebab fungsi dia sangat multipurpose tau!! nak tahu kenapa, ia bantu untuk masalah sendi, gout, sakit lutut, repair tissues yang rosak, kalau accident luka. minum nie. cepat jer baik! fatin lutut dah bagi amaran berbunyi bila rukuk/sujud dalam solat. so ambil laa awal-awal nie ye..


LACTOLITE YOGURT


- yang nie sesuai ambil bila perut meragam dondang sayang. haha. kalau kita terlalu makan banyak dan nak kurus, boleh ambil nie. sebab sangat membantu untuk sistem pencernaan usus dan juga jaga perut kita. kalau ada problems sembelit, haa nie jawapannya!!


JAMU MAHARANI


- first persoalan orang akan tanya siap-siap. eh, tu tulisan cina boleh ke nak makan? halal ke? fatin pun tahu sensitivity benda macam nie okay! bukan fatin buat-buat tak nampak or main redah nak jual barang  haram. ye betul, tulisan lain dari yang lain.. kalau benda nie tak boleh dimakan mustahil laa kerajaan nak benarkan jamu nie di jual ye. tapi sebenarnya jamu nie dah hampir 15tahun dah di pasaran. ramuan turun-temurun. kalau tak dibenarkan, CONFIRM dah lama kena rampas!! jadi jangan risau sebab halal dimakan. kandungan dia adalah herba dari cina. sangat elok untuk penjagaan rahim dan bantu beri tenaga dalaman kesihatan kita orang perempuan. details ada dalam listblog fatin. check it out


BIOZONE CAR STERILIZER
- dulu time jerebu teruk sangat-sangat, benda nie sangat-sangat berguna. sebab fungsinya untuk neutralize ozone dalam kereta. dan paling sempoi bagi yang tak suka ada bauan seperti bau durian, air tumpah dan berbau masam, muntah bayi, bau hapak stokin yang masham or bau badan orang dan sebagainya memang wajib ada satu dalam kereta. boleh membantu masalah tu ye, serius!!! 


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR SOAP


- dalam erti kata lain ramai kenal sabun nie "sabun tsunami" untuk masalah kulit. memang mujarab serta-merta untuk problems sensitive skin. parut, jerawat, eczema, mencerahkan kulit dan fungsi 1001 lah tentang masalah kulit. sangat sesuai laa guna!! sebab tu selalu "kemarau" dekat stokis. 
*stress kadang-kadang tau, sebab laku gila-gila punya!!


MARINE ESSENCE LIQUID


- ramai dah tahu sabun beauty bar soap tu memang stok terhad!! kalau takde stok tu, yang liquid nie sebagai alternatif pada pencinta set kecantikan Marine Essence nie. fungsi membantu untuk masalah kulit jugak. tapi bergantung pada kesesuaian pH kulit seseorang. so, uolls boleh try dulu dan feel sendiri awesome ke tak sabun nie. ramai pengguna dah cakap, sekali amik rasa macam taknak keluar bilik air dah. sebab suka bau dia yang wangggggiiiii habisss lah !!! 


VISTA ZANIA PERFUME


- yang nie the best perfume lah. senang di bawa kemana saja. letak ja dalam poket ka or dalam handbag tak jadi masalah dan tak membebankan. bau dia tahan lama dan boleh pakai solat. specialnya sekotak ada 7jenis untuk 7hari seminggu okay! takda laa nak bosan dengan satu jenis bauan jer kan setiap hari. terapi mood kita juga kalau uolls nak tahu.


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


- kenapa nak buat pembaziran beli corset memahal macam nie untuk pakai?? bazir! bazir! bazir! ini selalu jadi isu para suami dan family dan uols sendiri kot, eh? tapi sapa yang selami manfaat corset dia akan tau kenapa corset nie berbaloi dan bermanfaat untuk diri dia. bukan dicipta pejam mata siap jadi corset ye... tapi setiap jahitan ada membawa maksudnya tersendiri. nak tahu, lajulaju tanya fatin sebab apa dan kenapa. kalau orang lelaki tanya, ini persoalan yang patut kita orang perempuan ajukan balik, 
"eh kenapa you sanggup bazir duit beli sport rim kereta memahal nie? modified kereta? beli joran mancing? beli set golf? kalau u cakap tu hobi u tak kisah laa mahal mane pun yang penting puas.. habis kalau i nak pakai untuk sihat, cantik, bergaya untuk sapa plak puas?? i pun nak jadi barang baaaikk dan hobi untuk u jugakk, haaa...blurp blurp!!" 
tak percaya try,testing dulu...


MINERAL COFFEE


- tak dinafikan sekarang dah jadi satu trend manusia chillax dengan minum kopi. tapi banyak-banyak kopi sedia ada di pasaran, fatin prefer nie lagi. bukan nak suruh beli sebab fatin jual buat sales, but must you know somethings special tentang kopi nie. banyak khasiatnya untuk badan sebab nie laa satu-satunya kopi robusta di dunia yang ada garam buluh tau!!! sebelum nie kita asyik didedahkan dengan kopi typical kacip fatimah dan tongkat ali, betul...??? jadi sekarang try rasa dulu secawan apa jadi. sesuai untuk seisi keluarga. nak cakap pun dah jadi spechless, sebab uols minum sendiri tahu laa hebat tak hebat kopi nie. 
mujarab! mujarab! mujarab! 


MINYAK JTX1000 ENGINE OILS


- kereta sendiri pun guna minyak nie. jangan tak tahu ada drifter litar sepang pun beli dan yakin guna minyak nie okay! cuma tak difamouskan seperti minyak lain. minyak nie betul-betul jaga enjin kereta. lebih pekat dan berkualiti paling best lancar jer bawa kereta dan jimat minyak. itu yang penting, sekarangkan isu 20sen. ops!! 


BIO VELOCITY SLEEP MATE


- sekilas tengok dan tahu tentang selimut nie wujud dah pandang sebelah mata dan sinis ja rasa.. tengok pun dah tahu selimut jer kot! boleh ker nak jual toto nie?? mustahil!! mustahil!! mustahil oi bole jual!! haaa sampai macam tu sekali kereknya tengok BVSM nie tau. tapi pergi kelas ilmu GLAM haritu jumpa dengan orang yang memang terer, terus dia share real testimonies yang pelbagai penyakit.keberkesanan selimut nie memang ajaib lah!! perrrghhh hati tak habis cakap, pelik nie macam mana boleh jadi macam tu? ajaib nie!!! ajaib!! siap sebelum habis kelas, kena paksa buat demo okay guna benda nie. demo tu pun bagi real result yang TAK TIPU punya!! boleh rasa sendiri.. guna sendiri yes tepat sekali, my first perception 100% totally wrong. selimut nie memang ajaib dan banyak benefits boleh merawat pelbagai penyakit..
*malu sungguh sebab buat andaian tak betul awal-awal tu..



JADI SIAPA SANGKA YANG 
ASALNYA DIRI SENDIRI PUN SEBAGAI PENGGUNA BIASA 
KINI DAH BEKERJA KERAS
 UNTUK MEMPROMOSIKAN BARANG-BARANG DI ATAS TU 
MEMPERKENALKAN KEPADA UMUM.


Fatin bukan jual benda yang terlarang. Semuanya ada bukti dan kebenaran untuk menjual. Dari mengguna saja tak sangka boleh jana pendapatan dari situ. Alhamdulilah takde merugikan apa-apa, malah ia banyak membantu fatin mencari rezeki untuk buat simpanan masa depan. 

Paling best all of this steps, fatin belajar secara PERCUMA dengan bimbingan dan tunjuk ajar daripada Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) dan kumpulan The Diamond Circle. Setiap ilmu yang fatin dapat semuanya berguna untuk diri sendiri dan dapat berkongsi dengan orang lain. 





Akhirnya, dari pengguna terus bertukar 100% sebagai pengusaha on-line dan "terpaksa" menerima orders daripada customers merata tempat tak kira dalam negara mahupun luar negara. Dengan adanya teknologi canggih sekarang, kita boleh bekerja dalam waktu yang fleksibel sama ada secara part-time mahupun full-time. Kerana tools business kita adalah media social networking semata-mata. 
Bak kata orang, "semuanya boleh dapat hanya di hujung jari saja... "



Bagaimana caranya... ???


Semuanya bermula dari sini....

Terima kasih kepada GLAM & TDC !!!

Kerana beri peluang kepada fatin untuk "terpaksa" sampai ke puncak kejayaan !!!! ^_^



Hari demi hari ini laaa kerja saya, 

Terpaksa!

Terpaksa!!

Terpaksa !!!

BERAJAYA dalam bisnes....!!!!!






Ikhlas daripada,

Fatin Zaini
+6109-4481391
fatinzaini23@gmail.com
xoxoxo



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..