Sushi Zanmai & Shopping at Midvalley


Assalamualaikum & Kon'nichiwa

Wah tetiba ada slang salam dalam Jepun. Kali nie fatin nak share tentang pengalaman fatin first time masuk restoren Jepun untuk makan sushi. Kalau dulu nak makan sushi alamat beli jer yang Tesco jual dalam kotak plastik tu. 

Tak sangka bila ada rezeki lebih dah beranikan diri nak jejak dan try makan makanan yang pelik-pelik. Inshallah mudah-mudahan dibukakan pintu rezeki luas lagi, dapat laa nak bawa family pulak datang.

Time nie fatin berada di Kuala Lumpur untuk settle kan business appointments. So tanpa diduga dapat jemputan untuk spend time bersama great leaders di Sushi Zanmai Midvalley, Kuala Lumpur untuk makan sushi. Terus dalam hati merapu macam-macam, "alamak segannya... dah tak pernah masuk tempat-tempat macam nie.. mana tahu nak order-orders nie. itu ini semua ada.." 

Bukan setakat belajar buat bisnes jer orang ajar, tapi nak belajar bab makan benda baru pun mereka sudi ajar. Kalau orang lain, mustahil laa kan nak ajar benda-benda macam nie dengan kita. Thanks pada Kak Ieja (Shaliza Aziz) dan Yong (Ain Zulkarnaind) sebab bantu fatin dalam hal-hal macam nie. *kerdil pulak rasanya diri kita time nie. tapi alhamdulilah  dapat belajar benda baru dalam hidup dan imrove diri kan...



Te mimashou !!! ^_^











Tak disengajakan boleh pulak singgah di Charles & Keith terberkenan dengan sepasang kasut. Nervous jugak dibuatnya. Sebab hari tu saja dapat belajar something new lagi.


Shoppingu







Love by, 

fatin zaini
fatinzaini23@gmail.com
+6019-448 1391


Comments

Popular Posts