GLAM Expansion 2013


Assalamualaikum dan salam hujung minggu semua.


Kalau dahulunya ramai beranggapan peluag bisnes melalui online adalah sejenis perniagaan yang tiada masa depan dan hanya dibuat secara suka-suka sebagai hobi masa lapang sahaja.


Tapi lain pula jika dibandingkan dengan Peluang Perniagaan Melalui Media Sosial yang diperkenalkan oleh 


Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)!!!


Fatin berasa sangat bersyukur kerana di usia muda dipertemukan dengan peluang membuka perniagaan sendiri yang 100% bimbingan tenaga bertaraf profesional daripada GLAM. 


Fatin nekad untuk mengikut jejak langkah usahawan berjaya dalam GLAM yang sudah TERBUKTI telah berjaya. 


Yakin dengan pelan perniagaan yang kukuh dan stabil, produk yang sudah diiktiraf kelas "premium/berkualiti", kekuatan tenaga pengajar GLAM yang efektif sudah semestinya menyakinkan fatin terus berjuang untuk kecapi kejayaan dalam bisnes nie.


Apa yang diperlukan, kita hanya perlu beri masa pada diri kita untuk buktikan hasil pencapaian dalam masa sekurang-kurangnya 2tahun sahaja. 


Kini, GLAM telah berjaya meluaskan empayar peluang bisnes ke beberapa tempat yang dinamakan sebagai GLAMexpansion.


Anda mempunyai account Instagram dan Facebook??


Jom hashtag (#) bersama kami di :-


#GLAMutara


#GLAMjohor


#GLAMpantaitimur


#GLAMterengganu


#GLAMkelantan


#GLAMsabah
GLAMexpansion bukan saja 

bertapak di dalam MALAYSIA sahaja,

tetapi kini 

berada di luar negara juga!!#GLAMqatar


#GLAMsingapore


#GLAMbrunei


#GLAMindonesia and many more!!
Itulah yang dikatakan tentang #GLAMexpansion!!!
Petikan khas daripada Pengasas GLAM iaitu Hanis Haizi

Kekuatan GLAM bukan terletak pada individu, tetapi hasil gabungan kerjasama yang hebat yang kami praktikan sejak dulu lagi yang dapat membawa kami ketahap hari ini. Sepakat membawa berkat. 

Our team work make the dream work! Kalau kita fikirkan diri kita seorang sahaja, kita tidak cukup hebat. Hebat kita sebab kumpulan kita. 

I'm very happy and blessed to have business partners that always committed and stay TRUE together that is more important. Our dreams are bigger than our fears, we want to make this happen! Since GLAM is the NO 1 PIONEER in SOCIAL MEDIA MARKETING and the only TEAM in MALAYSIA so far that already penetrate international market!!

Kudos to the team!!! We are the winning team! Kami tidak berkira kerja, tenaga dan masa. 

Satu Hati Semakin Kedepan!More details about Hanis Haizi : >>clicks here<<I'll see you at the *TOP !!********************************************************
Be the next protege as a GLAMpreneur nowContact me:

+6019.4481391

fatinzaini23@gmail.com

Fatin ZainiComments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..