Nasi Kukus Terbaik di Sungai Petani


Assalamualaikum dan salam semua.

Sedang mencari lokasi kedai makan yang terbaik di Sungai Petani, Kedah??? 

Suka makan nasi kukus?? 

Tercari-cari di mana yang paling best dan sedap??


Ya, fatin ada satu tempat yang share dengan anda semua. Sebab fatin salah seorang daripada penggemar nasi kukus. Ingat lagi dulu time belajar kat kolej. Dalam seminggu mesti kena beli jugak nasi kukus ayam berempah. Sedap!!! Suka!!!

Jadi bagi yang mencari sekitar Sungai Petani, boleh datang singgah di Aroma Nasi Kukus
Menu boleh pilih sama ada di makan dengan :

*ayam goreng berempah
*daging salai masak lemak cili padi
*keli goreng
*bawal goreng


Semua menu fatin dah cuba memang sedap dan terangkattt laa bila makan. Paling favorite keli goreng sebab takde rasa berbau hanyir pun. Fresh giteww !! Dan juga makan dengan daging salai masak lemak, ya Allah memang terasa lemak dan pedasnya. Sesuai untuk orang yang suka makan pedas. Besttt..!!!

Wajib cuba okay!! Jom cheq singgah dulu di kedai Aroma Nasi Kukus nie..






Dan jangan lepaskan peluang untuk order segelas MINERAL COFFEE sama ada panas/ais makan bersama Nasi Kukus tersebut !!! Alami nikmat gabungan bersama kedua-dua menu nie. Semestinya ramai sudah mengetahui khasiat daripada mineral coffee yang kini menjadi satu fenomena di seluruh Malaysia. 


Rugi kalau tak cuba tau !!! 


Untuk tempahan katering pun boleh di kedai nie bagi sesiapa yang tercari-cari katering untuk kenduri mahupun majlis tertentu.




Macam mana untuk sampai ke sini??

Anda boleh search alamat nie ya..

Al-Syukur Katering Ent
843 A Sungai Jagung, Sungai Layar,
08000 Sungai Petani, Kedah
+6011-1644 2051 / +6017-944 4133



Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..