Wordless | Here I Am


I always believe that I can do and achieve so much more! To be honest, my family bukanlah supportive bila kita nak mulakan sesuatu yang baru, bukan sentiasa bagi galakan, banyak juga pandangan negative dan tidak berfikiran terbuka.

Tidak sesekali menyalahkan my parents or family, kerana mereka hanya takut kita tak mampu lakukan dan capai kejayaan. Mereka terlalu sayangkan kita dan hanya mahu yang terbaik.
 
So, apa yang fatin buat, cekalkan hati dan kuatkan semangat untuk tidak berganjak dari keputusan sendiri sebab kita yang dah nampak bayangan masa depan dan apa yang mampu kita capai dengan usaha dan yakin dengan rezeki dariNya!

Alhamdulillah, bila kita berjaya, family adalah orang terawal yang memberi sokongan padu untuk kita terus ke depan lagi dan mereka akan doakan yang terbaik Insha Allah.

"Bila kita rasa berseorangan, tanpa sokongan..hanya satu tempat kita mengadu dan meminta,
ALLAH  dan mintalah segala yang baik dariNya".

Alhamdulillah, diberi kekuatan sehingga hari ini dan syukur dengan rezeki apa yang dah ada  kekuatan fatin juga datang dari rakan-rakan sekeliling dan semestinya.

"LIFE IS ALL ABOUT TAKING CHANCES, DON'T BE AFRAID TO TAKE YOUR FIRST STEP even the whole world is against you. JUST BELIEVE IN YOURSELF"


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..