Beauty Day with Rizman Ruzaini


Syukur alhamdulilah, hari nie excited nak share pasal pergi event "GLAM Beauty Day With Rizman Ruzaini" baru-baru nie. Seriously memang bestttt sangat-sangat. Kalau orang tanya saya kerja apa, saya jawab saya buat bisnes dengan GLAM jadi GLAMpreneur. 

Apa benefits yang fatin boleh dapat dari peluang bisnes nie? Fatin jawab, macam-macam boleh belajar. Especially, terbaru nie la berpeluang tengok real koleksi daripada Rizman Ruzaini. Siapa tak kenal pereka fashion terkemuka di Malaysia dengan nama nie kan.

Terbaru, fatin boleh tengok sendiri dress yang Rozita Che Wan dan Ziana Zain pakai tu. Kalau korang follow instagram artis nie, confirm akan tahu. Next entry fatin akan tunjuk kan koleksi dress dorang tu. 

Alhamdulilah, majlis berlangsung di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur. Jam 2petang hingga 6petang.

Majlis yang dibuat khas untuk meraikan para usahawan GLAMpreneurs sepanjang tahun 2013 nie. Tujuan majlis nie diadakan adalah untuk memperkenalkan Premium Beautiful Elegance terbaru daripada company. 

Antara aktiviti yang menarik lagi selain tu adalah sweet candy buffet, promosi BB Plus Collagen, Bio Ever Cream, Luminez, Marine Essence dan sebagainya. 


New Premium Beautiful Elegance


Runaway wearing Premium Beautiful Elegance



Tulang belakang dalam business, Ain Zulkarnaind a.k.a yong



Yong with Izan Kamal from Shah Alam/Pahang



With Hanez Syakira & Diyana Aznan from Sungai Petani & Merbok, Kedah



With GLAMBestie from Pontian, Penang, Bandar Baharu, Kedah



Model tu pakai baju Rozita Che Wan yang dekat Paris dulu.




Gorgeous CDM Hanis Haizi dengan Rizman Ruzaini



Kenangan paling terindah adalah..... Fatin dapat jejak kan kaki ke Butik Rizman Ruzaini untuk kali pertama. Macam tak percaya time tu. Sebab last minutes kena ambil baju untuk CDM Hanis Haizi.

Maybe haritu fatin datang untuk ambil aura. Inshallah mana tahu next year dah boleh pakai dress hasil sentuhan pereka fashion nie kan. Amin. 





" A journey of a thousand miles begins with a single steps."
-confucius-



fatin zaini
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com

kuala lumpur | cheras | kajang | bangi | putrajaya | cyberjaya


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Amalan Zikir Mudah dan Cepat

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..