GLAM DINNER 2013


Dah cerita tentang bermalam di Hotel Marriot Putrajaya sebelum nie. Jadi hari nak berkongsi tentang suasana GLAM DINNER 2013 yang selamat diadakan. Memang betul-betul happening event untuk tahun nie. Last year, fatin tak tak dapat join kerana limited seat. 


So, this year dah nekad taknak ketinggalan dengan majlis daripada company. Syukur tahun nie dapat merasa.


This is my first time dapat join big event di hotel termuka 5stars yang ada. Gugup, nervous, happy, semua cukup pakej. Tak pernah terdetik pun sebelum yang kerja penat-penat dapat layanan ala-ala VVIP. Terasa untungnya berada dalam kumpulan bisnes bersama GLAM. 

Selalu nak dapat layanan nie, mesti orang tu kerja pangkat dah besar, company pun besar-besar. Tapi dengan tertubuhnya kumpulan Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) kurang daripada 4tahun yang berjaya mencipta sales jualan syarikat paling tertinggi sekali berbanding kumpulan lain. Jadi fatin memang sangat sangat yakin dengan kekuatan daripada GLAM. Kerana apa....?? 


Sebab ianya SUDAH TERBUKTI telah BERJAYA!!!


Bayangkan daripada kita nie bukan siapa-siapa tapi kini kita yakin jadi diri sendiri dan setaraf dengan mereka di luar sana. Sedangkan sepanjang penglibatan fatin dalam bisnes GLAM, fatin banyak mengenali glampreneur yang sudah pun pangkat tinggi dan kerja di company yang besar di luar sana. Tetapi mereka tetap memilih bidang glampreneur secara part-time. Tujuan untuk menampung kos sara hidup dan saving bagi menampung perbelanjaan sekarang. Malah mereka mencari TIME & FINANCIAL FREEDOM !!!!


Tanpa membuang masa, fatin ingin berkongsi tentang Majlis GLAM DINNER 2013 yang berlangsung di Hotel Marriot Putrajaya.

















Million thanks to my GLAM's Mentor.


Happy kerana dipertemukan fatin dengan business yang cantik ni, dah bimbing & berjaya cungkil potensi diri fatin yang sebenar. 


Biarpun majlis dah seminggu berlalu, tapi masih terasa excitednya.


InshaAllah next year GLAM DINNER 2014 confirm lebih meriah!!!


Siapa nak jadi salah seorang daripadanya.. ??

Boleh pm/whatsapp pada fatin ye.. +6019-4481391.



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..