Hotel Marriot Putrajaya, Malaysia

Assalamualaikum dan salam semua.

Pejam celik pejam celik kejap jer dah masuk December 2013. Macam mana dengan progress dan impian kita untuk tahun nie, ada banyak perubahan ke atau sama jer seperti sebelum nie..? Hanya kita saja yang tahu progress kita.


Alhamdulilah baru-baru nie, fatin dapat merasai satu moment yang sangat sangat terindah dalam hidup fatin sepanjang dalam perjalanan bisnes bersama GLAM dan The Diamond Circle. Terima kasih berbanyak pada orang yang sudi hulurkan tangan bantu fatin dalam bisnes nie.


Baru-baru nie fatin berpeluang untuk meraikan kejayaan dalam bisnes fatin untuk tahun 2013 nie.

Apakah reward nya?? 


Fatin dan team The Diamond Circle dapat bermalam di Marriot Putrajaya Hotel. Alangkah besstttnya rasa nikmati suasana bercuti untuk relax diri daripada kerja. 

So, jom cuci mata suasana dalam hotel dan bilik kami serba ringkas!!! :)

Kebetulan on the next day, kami adakan GLAM DINNER 2013 di situ juga. 

Nantikan next entry tentang GLAM DINNER 2013 di Hotel Marriot Putrajaya. Nantikan next entry tentang GLAM DINNER 2013 pula ye.. :)Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..