Rancang Percutian | Gold Coast Australia


Assalamualaikum dan salam semua.

Sedar tak sedar, dah hampir setahun fatin menjalankan business online bersama Green Leader Academy Malaysia (GLAM) dan The Diamond Circle (TDC). Bersyukur diberi peluang untuk menjalankan business ini dengan jayanya.. nak kata MUDAH.. tidaklah mudah sangat.. but ianya TIDAKLAH susah sangat.. semua orang mampu buat.. Trust me!


Hasil bimbingan dari tenaga pengajarnya, fatin telah BERJAYA nikmati peluang bercuti secara PERCUMA bersama kumpulan ke Gold Coast, Australia. Insyallah bulan Februari 2014, 15hb sehingga 20hb.


Terima kasih tak terhingga fatin ucapkan kepada pengasas GLAM dan TDC terutama sekali kepada bakal CDM Ain Zulkarnaind & CDM Shaliza Aziz kerana tak jemu-jemu asah bakat terpendam fatin untuk berjaya.


Sejujurnya ini adalah pengalaman pertama fatin sendiri untuk fly luar dari Malaysia. Bayangkan la betapa excited nya dapat tahu jadi salah seorang qualifier FREE TRIP nie. 
*bukan main teruja lagi nak pergi buat passport, haha!


Fatin selalu yakin dan percaya pada kata-kata nie...

"peluang sentiasa berada sekitar kita, kita sendiri kena bijak ambil peluang. kalau kita betul-betul ambil peluang, kita pasti akan dapat macam apa yang kita nak."
Insyallah. 

If anda salah seorang follower yang selalu singgah ke blog fatin pasti akan teringat tentang kisah entry blog fatin kan?

Klik di bawah:

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..