Nikmati Percutian Secara PERCUMA


Assalamualaikum dan salam semua.


Pejam celik pejam celik tak sangka tinggal beberapa hari jer lagi fatin dan business partners akan terbang ke Gold Coast, Australia. Demi Allah sikit-sikit dah rasa nervous, excited, dan macam-macam feels yang datang dalam diri nie. Kenapa fatin cakap macam tu..??

Because this is my first first first time, baru ada buku merah (passport), baru nak ambil feel fly fly fly, travel out of Malaysia, dan jejakkan kaki ke europe. Fuhhh gilersss tak excited kan!!! Kesian kan kat fatin.. Tapi takpe, yang penting kita berusaha untuk mendapatkan apa yang kita nak dalam hidup kita.

Masa nie la kita nak timba pengalaman, buat benda yang kita tak pernah dapat sebelum nie. Buat benda yang kita tak rasa kita tak boleh buat. Kalau  kita nekad untuk cuba dan berusaha, insyallah pintu kejayaan ada di depan kita nanti. Yay!!

Alhamdulilah selama setahun fatin berada dalam dunia bisnes bersama GLAM dan The Diamond Circle untuk tahun 2013, akhirnya tahun 2014 memberi satu semangat baru untuk fatin maju ke depan lagi.

Terima kasih tak terhingga kepada bakal CDM Ain Zulkarnaind (yong) dan CDM Shaliza Aziz sebab buka minda fatin untuk rebut peluang buat bisnes bersama-sama. 


Tetiba terfikir "kalau la tak rebut peluang kata nak buat bisnes mesti sampai hari nie, fatin gigit jari tengok semua usahawan GLAM pergi holidays back-to-back. Dah laa dorang pergi OVERSEA, sekali lagi OVERSEA okay! Memang rugi besor laa kalau cakap NO Way!!" 
**nasib baik buat pilihan yang betul, alhamdulilah. :)


Readers, you all boleh review my last entry sampai termimpi-mimpi nak sangat-sangat pergi ke Gold Coast, Australia nie. Finally I GOT IT!! Thank to Allah sebab tak sangka dimakbulkan doa untuk sampai ke sana. Syukur.

Dan kalau you all nak tahu, pembakar semangat nak sampai sana adalah... Fatin suka tengok video bawah nie. Repeat 44kali pun takde masalah. Sebab suka sangat-sangat!!


Bayangkan dapat FIRST FREE TRIP Aussie, lepas nie fatin berpeluang pulak ke SHANGHAI..!!!


Jadi tak mustahil untuk fatin share dengan you all macam mana fatin boleh dapat semua nie. Kalau hati pun terasa terbakar, mesti kita akan usahakan somethings untuk dapatkan jugak. So, boleh direct whatsapp fatin if you all nak tahu macam mana fatin dan usahawan lagi dapat. 019-4481391







Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..