Planet Music Fest Live in Sungai Petani


Assalamualaikum, hi readers..


2014 dah masuk terasa kejap jer dah nak habis bulan Januari kan. Kejap jer kan. Harap-harap tahun nie kita boleh realisasikan mana-mana azam kita yang tahun lepas tu. 

First time teruja bila tengok Sungai Petani, Kedah nie tengah promote Planet Music Fest yang akan datang tu bukan calang-calang artis. Maybe nie sebagai alternatif nak promosi tempat dan kawasan dalam Sungai Petani kot.

Jadi pada orang utara yang fanatik dengan artis nie.. Mesti takkan lepaskan peluang macam nie. 

Details ada pada poster di bawah.

Kalau ada di antara uols yang kebetulan singgah area Sungai Petani nanti, if berminat nak jumpa dengan fatin boleh la direct whatsapp or call fatin 019-4481391. Mana tahu maybe ada yang berminat nak dapatkan khidmat tentang kesihatan, kecantikan atau cara membuat bisnes secara parttime/fulltime bersama GLAM dan TDC area utara Perlis, Kedah, Penang dan Perak kan.  Dah boleh tempah tiket FREE TRIPS ke Shanghai bersama fatin plak nanti. Insyallah.

So, enjoy your day yeah!!  



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..