Planet Music Fest Live in Sungai Petani


Assalamualaikum, hi readers..


2014 dah masuk terasa kejap jer dah nak habis bulan Januari kan. Kejap jer kan. Harap-harap tahun nie kita boleh realisasikan mana-mana azam kita yang tahun lepas tu. 

First time teruja bila tengok Sungai Petani, Kedah nie tengah promote Planet Music Fest yang akan datang tu bukan calang-calang artis. Maybe nie sebagai alternatif nak promosi tempat dan kawasan dalam Sungai Petani kot.

Jadi pada orang utara yang fanatik dengan artis nie.. Mesti takkan lepaskan peluang macam nie. 

Details ada pada poster di bawah.

Kalau ada di antara uols yang kebetulan singgah area Sungai Petani nanti, if berminat nak jumpa dengan fatin boleh la direct whatsapp or call fatin 019-4481391. Mana tahu maybe ada yang berminat nak dapatkan khidmat tentang kesihatan, kecantikan atau cara membuat bisnes secara parttime/fulltime bersama GLAM dan TDC area utara Perlis, Kedah, Penang dan Perak kan.  Dah boleh tempah tiket FREE TRIPS ke Shanghai bersama fatin plak nanti. Insyallah.

So, enjoy your day yeah!!  



Comments

Popular Posts