Teaser Shining Stars 2014


Assalamualaikum

Alhamdulilah sabtu baru-baru nie, fatin telah menghadiri satu kursus bersama The Aces & The Diamond Circle di Kota Permai Golf Country Club, Kota Kemuning, Shah Alam.

Nak jadi seorang usahawan mesti kena sentiasa upgrade ilmu. Jadi untuk 2014, ada kursus untuk power up session setting goals 2014. Alhamdulilah jadual fatin untuk tahun nie, makin penuh untuk sepanjang tahun.

Tak pernah terbayang one day dapat achieve satu per satu kejayaan dalam bisnes dan hidup.

Yang fatin paling kagum sekali, kebanyakkan peserta yang datang adalah usahawan part-time. Even masing-masing dah ada pangkat, pekerjaan dan ada komitmen. Mereka masih mengambil peluang untuk menyertai bersama dalam kursus power up session nie.

Kenapa mereka turut terlibat??

Ini jawapan mereke yang fatin sempat take note :
  1. Peluang bisnes nie dapat memberi bonus paling minimum RM2,000 ke atas dan jangan terkejut ada yang bagi feedbacks income mereka boleh mencecah 3bulan kerja sebulan dengan hasil bisnes nie.. 
  2. Waktu berbisnes yang sangat fleksibel dan mudah. 100% melalui media sosial secara berkesan.
  3. Gaji tetap untuk kegunaan kos perbelanjaan bulanan seperti : bills, bayar semua loan, kos anak-anak dan lain-lain. Tetapi, dengan bonus side income nie, dorang jadikan sebagai simpanan untuk emengency case, saving untuk jangka panjang, dan tak terlupa duit shopping untuk terapi diri sendiri.
  4. Berpeluang merasai 5stars treatments FREE Trips ke luar negara minimum 2kali setahun. Company tempat kerja pun susah nak bagi peluang macam nie. Tambahan nie la peluang nak honeymoon bersama pasangan secara PERCUMA, dan hanya perlu membawa duit shopping saja.
  5. Berpeluang mempunyai kereta idaman, pelaburan untuk masa depan seperti membeli rumah & harta tanah lain-lain.




Jadi nantikan next entry ya untuk details tentang power up session Shining Stars 2014. Banyak pulak rasanya nak share tau. Semua best dan berguna sangat-sangat. Fatin memang bertambah semangat sejak balik dari kursus nie. Alhamdulilah.

Mudah-mudahan pintu kejayaan makin menghampiri diri fatin dan anda juga. Siapa tahu kan jika itu Allah izinkan dan dimakbulkan. Insyallah, amin.


Love you all,

fatinzaini23@gmail.com
019-4491391/013-3799366
xoxoxo

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..