Posts

Showing posts from February, 2014

Promosi Terhangat Februari 2014

Image
Premium Beautiful Classic has been in the market for more than 15 years.   Even, ada seorang client yang dah umur 50an, introduce this corset pada anak dia pula since dia sendiri dah pakai & rasa kebaikannya. Hingga ke hari ini demands untuk Premium Beautiful corset sangat tinggi. Kalau dulu fatin sendiri risau tak boleh jual, kini dah mula risau sebab tak cukup stock di tangan. Alhamdulillah. Dari rezeki corset Premium Beautiful dah banyak mengubah kehidupan ramai GLAMpreneur lead by CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain. Ubah hidup CDM Sha Khalid  & CDM Shaliza Aziz  & perubahan diri fatin sendiri. Tanpa strategy & knowledge maybe tak nampak jalan. That's why untung berada dalam GLAM. Clients mostly approach us from our social media, including this blog :) Now, we have 2 series of Premium Beautiful , Classic and Elegance (launched in Nov 2013). Premium Beautiful Elegance fabriknya lebih lembut, kemasan lebih cantik & sangat flexible.

Order Hard Rock Cafe Surfers Paradise Australia

Image
Tak sangkakan ramai betul fans yang berminat dengan Hard Rock Cafe nie. Dalam seminggu nie, ramai kenalan nak kirim beli souvenir dari Gold Coast, Australia.  Fatin dari tak fanatik dengan brand nie terus terjebak sekali dengan dorang. Hihi terima kasih kerana pupuk minat fatin sekali.  Ramai kenalan yang tengok jer fatin post tentang Hard Rock Cafe, terus pm/whatsapp nak kumpul t-shirt, accesories, souvenirs, etc dari HRC Australia. Sebab dorang pengumpul tegar all collections dari Hard Rock Cafe nie. Dahsyat jugak laa bila dapat tahu pasal dorang. Jadi fatin berbesar hati untuk buat satu entry, bagi readers yang ada minat sama macam dorang nie. You all boleh laa cuci mata any souvenirs yang berkenan di hati. Nanti boleh direct whatsapp fatin  +6019-4481391 .  So, yang mana whatsapp fatin,nanti fatin akan updated live dari Australia ya untuk you all choose favorite korang. :)     All this pictures hanya seba

Order Pandora Bracelet From Australia

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Memandangkan fatin akan fly ke Gold Coast, Australia. Ramai betul yang nak kirim beli bracelet Pandora sempena promosi Valentine Day. Katanya kalau beli dari oversea harga lagi murah sikit berbanding di Malaysia.  Especially bila ada celebration, mesti ada promosi menarik dan semestinya discount sales % giler-gilers!! Jadi kepada penggemar koleksi Pandora, you all boleh tengok a few collection dan boleh send kan GAMBAR direct ke whatsapp fatin ya, +6 019.448.1391. Nanti senang laa untuk fatin updated live dari sana.:) Ada juga yang bertanya macam mana dengan harga..?? Jangan risau semuanya bergantung kepada bajet anda. Nanti di sana fatin akan mix and match sesuai dengan bajet anda. Yang pasti anda akan dapat harga yang berpatutan berbanding harga di Malaysia!! Yang sweetnya hubby's client yang nak order untuk sweetheart dia. Untung laa kan kalau kita dapat macam tu juga. Tapi takpe kalau yang tak dapat, ki

Pre-Gold Coast Australia

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Wah debaran makin terasa nie tau nak pergi Gold Coast, Australia. Entah macam mana nak express mood ke sana nie. Hihi seriously dah over excited!! Kalau tanya part preparation barang nak ke sana, rasanya sampai hari nie pun tak cukup lagi kot. Yela, kejap buang kejap tambah.. Acaner tu kan??! Dah paling malas nak packing barang nie. Haha. Yang penting kena betul-betul finalize barang apa yang penting nak kena bawa. Kang ada yang tercicir, naya jer kat sana nanti... Baru-baru nie, geng qualifiers Gold Coast dah set time untuk dating nak cari luggage and a few stuffs. Bukan main happy lagi semua sebab itu ini nak kena beli. Tambah yang over excited nie siapa lagi kalau bukan fatin dengan fiza mahazir. Sebab kami first timer qualifiers untuk Free Trips company.  Ain Zulkarnaind, Fiza Mahazir & Fatin Zaini  **muka penuh shining nak shopping kan.. Yong dan fiza mahazir nie actually adalah booster semangat fatin un

Tips Mudah | Make Up Cozuma

Image
Kecantikan dengan wanita tidak dapat dipisahkan. Wanita sanggup melakukan apa saja untuk kelihatan cantik. Ia sama ada demi kepuasan diri atau bergaya di hadapan orang lain. Banyak orang yang mengatakan bahawa kecantikan wanita diibaratkan sebagai syurga dunia. Wanita berperanan sebagai pendamping kaum adam di masa yang telah ditentukan nantinya selain itu juga wanita berperan sebagai pembimbing anak – anak di rumah di saat pasangannya sedang bekerja. Wanita sebagai penghias yang memancarkan keanggunan di setiap ia berperanan. Kerana wanita begitu istimewa. Sebelum keluar dari rumah, semestinya kita akan make up dulu untuk ampak lebih kemas dan cantik. Tak kisah si gadis mahupun wanita berkeluarga.  Bagi kita penampilan adalah faktor untuk utama untuk kita lebih yakin dan selesa ketika berjumpa dengan orang. Bagi sesetengah pihak beranggapan bahawa make up nie adalah satu perkara yang sangat leceh dan menyusahkan mereka. Sebenarnya hanya perlu sap

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..