Order Hard Rock Cafe Surfers Paradise Australia


Tak sangkakan ramai betul fans yang berminat dengan Hard Rock Cafe nie. Dalam seminggu nie, ramai kenalan nak kirim beli souvenir dari Gold Coast, Australia. 

Fatin dari tak fanatik dengan brand nie terus terjebak sekali dengan dorang. Hihi terima kasih kerana pupuk minat fatin sekali. 


Ramai kenalan yang tengok jer fatin post tentang Hard Rock Cafe, terus pm/whatsapp nak kumpul t-shirt, accesories, souvenirs, etc dari HRC Australia. Sebab dorang pengumpul tegar all collections dari Hard Rock Cafe nie. Dahsyat jugak laa bila dapat tahu pasal dorang.


Jadi fatin berbesar hati untuk buat satu entry, bagi readers yang ada minat sama macam dorang nie.


You all boleh laa cuci mata any souvenirs yang berkenan di hati. Nanti boleh direct whatsapp fatin +6019-4481391

So, yang mana whatsapp fatin,nanti fatin akan updated live dari Australia ya untuk you all choose favorite korang. :)









 
















All this pictures hanya sebagai rujukan you all jer..

Kalau berminat boleh whatsapp fatin GAMBAR dan let me know details ya :)



Love by,

fatinzaini.com
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..