Order Hard Rock Cafe Surfers Paradise Australia


Tak sangkakan ramai betul fans yang berminat dengan Hard Rock Cafe nie. Dalam seminggu nie, ramai kenalan nak kirim beli souvenir dari Gold Coast, Australia. 

Fatin dari tak fanatik dengan brand nie terus terjebak sekali dengan dorang. Hihi terima kasih kerana pupuk minat fatin sekali. 


Ramai kenalan yang tengok jer fatin post tentang Hard Rock Cafe, terus pm/whatsapp nak kumpul t-shirt, accesories, souvenirs, etc dari HRC Australia. Sebab dorang pengumpul tegar all collections dari Hard Rock Cafe nie. Dahsyat jugak laa bila dapat tahu pasal dorang.


Jadi fatin berbesar hati untuk buat satu entry, bagi readers yang ada minat sama macam dorang nie.


You all boleh laa cuci mata any souvenirs yang berkenan di hati. Nanti boleh direct whatsapp fatin +6019-4481391

So, yang mana whatsapp fatin,nanti fatin akan updated live dari Australia ya untuk you all choose favorite korang. :)









 
















All this pictures hanya sebagai rujukan you all jer..

Kalau berminat boleh whatsapp fatin GAMBAR dan let me know details ya :)



Love by,

fatinzaini.com
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com



Comments

Popular Posts