Order Pandora Bracelet From Australia


Assalamualaikum dan salam semua.



Memandangkan fatin akan fly ke Gold Coast, Australia. Ramai betul yang nak kirim beli bracelet Pandora sempena promosi Valentine Day. Katanya kalau beli dari oversea harga lagi murah sikit berbanding di Malaysia. 


Especially bila ada celebration, mesti ada promosi menarik dan semestinya discount sales % giler-gilers!!


Jadi kepada penggemar koleksi Pandora, you all boleh tengok a few collection dan boleh send kan GAMBAR direct ke whatsapp fatin ya, +6019.448.1391. Nanti senang laa untuk fatin updated live dari sana.:)


Ada juga yang bertanya macam mana dengan harga..??


Jangan risau semuanya bergantung kepada bajet anda. Nanti di sana fatin akan mix and match sesuai dengan bajet anda. Yang pasti anda akan dapat harga yang berpatutan berbanding harga di Malaysia!!


Yang sweetnya hubby's client yang nak order untuk sweetheart dia. Untung laa kan kalau kita dapat macam tu juga. Tapi takpe kalau yang tak dapat, kita still boleh dapat dengan hasil titik peluh sendiri kan..



Offer dibuka  hari ini sehingga besok Khamis 13 Februari 2014


Fatin akan berada di Gold Coast, Australia 
16 Februari 2014 sehingga 20 Februari 2014 sahaja.





Selamat cuci mata ye, Pandora Lover!! :)















Limited time only. Let's grab one collection today!!


Happy Shopping ya, ladies and gentlemen.


Love by,

fatinzaini.com
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..