DAY 2 - Paradise Jet Boating


First impression tentang jet boating nie memang nampak macam biasa jer. Dalam hati cakap naik boat nie pusing-pusing tengok suasana Gold Coast, Australia.  Awal-awal memang macam tu, so dapat la cuci mata tengok permandangan di sana.









Kebanyakkan orang Aussie nie memang berkemampuan lebih daripada kita. So, boleh nampak depan rumah dah ada private boat masing-masing. Memang teruja sangat-sangat. Time nie tak dapat nak snap pictures sebab kami dilarang bawa sebarang barang (handbag, camera, handphone dan lain-lain).


Tapi lepas jer naik, captain boat bawa pergi ke tengah laut dah. Rupanya jet boating seperti kita tengah merempit di tengah lautan. Memang best lah!! Kalau orang yang jiwa drifter, memang wajib cuba jet boating nie. Seriuosly best tau you all.


Love by,

Fatin Zaini
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular Posts