Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia


Sebelum nie fatin ada kaitkan entry untuk ceritakan hotel penginapan yang disediakan. So today nak berkongsi tentang suasana tempat penginapan sepanjang di Gold Coast, Australia 4hari 3malam di sana.


Dimaklumkan seramai 300 lebih orang usahawan yang menyertai FREE TRIPS nie. Memang bertuah sebab datang jauh-jauh dapat pula hotel yang tip-top dan sangat-sangat selesa.


Fatin sebilik dengan roommate dari KL sampai ke Gold Coast pun tetap sama sehati sejiwa iaitu Ain Zulkarnaind (yong). Peluk cium pada dia sebab hulur tangan bantu fatin dalam memajukan bisnes dan kerja sehingga fatin tak percaya berpeluang menjadi salah seorang qualifier Free Trip ke Gold Coast, Australia nie dengan layanan 5stars bersama company! Thanks yong.


Memandangkan kami masih bujang, so dapat laa sorang satu single bed. Nama katil bujang, tapi bila tengok real… Perghh katil besor boleh muat lagi sorang tau! Memang best lah kan.. 


Tapi kalau yang dah berkahwin, tak dapat la katil bujang nie. Korang akan dapat double bed, maybe besar tu rasanya 3kali ganda besor lagi dari katil bujang kami. That’s why, fatin cakap untung laa orang yang dah berkahwin. Sebab takyah lagi susah-susah fikir mana nak dapat honeymoon without any fees. Dalam business bersama The Diamond Circle, kita dah boleh dapat semua tu. Best kan??






Subhanallah memang cantik ciptaan Allah kan. Tu adalah view dari bilik kami dari tingkat 18. Memang cantik sangat-sangat!!! Falling in love with this place tau.

Kalau dekat sini, pukul 5pagi dah terkejut cerah macam pukul 8pagi di Malaysia. So waktu subuh dari sini awal lagi dari tempat kita. 5pagi nie pun orang Aussie dah keluar jogging, mandi laut dah okay dekat sana. Kalau kita dekat Malaysia confirm liat lagi atas katil. Haha


So, kalau korang yang berkemampuan dan plan nak datang Gold Coast, boleh laa booking penginapan dari hotel nie. Memang best dan service superb lah!!







Yang bestnya, fatin jadi lagi teruja bila terjumpa dengan rakyat Malaysia yang berada di sana bagitau kami beruntung dapat menginap di Hotel Outrigger Surfers Paradise nie. Sebab dikatakn rate hotel lebih kurang 4-5bintang di Gold Coast, Australia.




  1. Address: 22 View Ave, Surfers Paradise QLD 4217, Australia
    Phone:+61 7 5579 1000
    Hotel class: 4 stars





So terus terbayang kalau dekat sana pun hotel nie dah diiktiraf sebagai hotel 4-5bintang, for sure compare di Malaysia hotel nie dah diiktiraf double triple 5bintang ++ laa kan.. Alhamdulilah rezeki dapat merasa nikmat nie di tempat orang. Terima kasih, syarikat! Terima kasih, GLAM! Terima kasih, TDC!



Next macam mana pula la pengalaman penginapan FREE TRIP di Shanghai..??

Wah tak sabarnya nak ambil mood travel lagi.. Siapa nak follow fatin? 

Tempat unlimited you all, kalau berminat boleh laa whatsapp fatin. 

Sambil jana pendapatan, kita boleh pergi melancong lagi secara PERCUMA lagi. Okay laa kan macam tu, betul tak??



Love by,

Fatin Zaini
+6019.4481391
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..