Posts

Showing posts from April, 2014

Peluang Panas | Ipoh Kami Datang

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Good news kepada warga IPOH, Perak. Kini anda boleh dapatkan khidmat rundingan fatin zaini di Ipoh dan sekitar Perak. Bagi mereka yang ingin memakai Premium Beautiful corset, Bio Velocity Sleep Mate, JTX1000 Engine Oils & JTX Air Tracker boleh hubungi fatin, 019-4481391 / fatinzaini23@gmail.com. Fatin Zaini 0194481391 / 0133799366 fatinzaini23@gmail.com

Testimoni BVSM Sungai Petani & Alor Star, Kedah

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Fatin ingin berkongsi testimoni yang telah menggunakan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) untuk orang utara, area Sungai Petani & Alor Star, Kedah. Seorang telah mengalami masalah kejang pada saraf kaki dan seorang lagi stroke hampir 2tahun. Fatin ada terangkan secara ringkasan tentang masalah yang dialami dan apa responds mereka di bawah. Testimoni 1 : Fatimah, Sungai Petani Masalah : Mengalami kekejangan otot dan saraf pada bahagian kaki. Telah mendapatkan rawatan pakar sakit saraf, otot dan tulang. Doktor hanya memberi ubat dan beliau diminta berehat di rumah. Hampir 3hari selepas tu, beliau still berasa sakit pada bahagian kaki. Terpaksa solat duduk, bergerak dengan cara menunduk sambil memegang kaki. Dan bergantung pada dinding. Paling ketara untuk naik tangga ke bahagian atas, beliau terpaksa mengambil masa untuk melangkah dari satu tapak ke satu tapak. Guna BVSM : Beliau balut seluruh badan dengan BVSM dar

Teaser Tips Dicintai Oleh Allah

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Nantikan full entry tentang tips nie.. In sha Allah fatin akan updated secepat mungkin.  *2hari busy ada emengency case. Untuk urusan bisnes pre-order atau business appointment, anda boleh hubungi terus ke whatsapp fatin zaini 019-4481391 fatinzaini23@gmail.com

Jimat Petrol | JTX 1000 Engine Oil and JTX Air Tracker

Image
MINYAK ENJIN JTX 10000  Bagaimana dengan minyak pelincir JTX boleh menjimatkan minyak? Sebelum tu, anda perlu baca serba sedikit mengenai minyak pelincir JTX. Entry 1 :  Klik di sini Entry 2 :  Klik di sini Entry 3 :  Klik di sini Untuk pengetahuan anda semua, minyak pelincir JTX ini adalah berbeza daripada minyak pelincir lain yang ada di pasaran (sama ada semi-sintetik / fully-sintetik) . Ini kerana minyak JTX ini berasaskan minyak mineral (bukan sintetik ) dan dihasilkan dengan menggunakan teknologi TRIBOLOGY (geseran) di mana terdapat satu lapisan iaitu Tribology Coated Film (TCF)  di dalam kandungan minyak tersebut. Teknologi ini berasal dari USA. Kandungan TCF tersebut bersifat magnetik dan sentiasa melekat di dinding enjin/piston walaupon kereta mengalami masalah enjin leaking atau di masuki air. Teknologi Tribologi dan TCF ini menjadikan pergerakan piston di dalam kenderaan menjadi lebih lancar kerana geseran di dalam enjin telah dikurangkan.

Tips Jimat Duit Tapi Makan Kenyang

Image
Kelakar kali nie buat entry. Tengok la tajuk tu over ke tak..?? Tiba-tiba fatin rasa nak share tips "Jimat Duit Tapi Makan Kenyang!" Okay jangan gelak tapi ini serius ya.. Memandang ekonomi pun tak stabil, sana-sini isu harga naik, itu mahal ini mahal. Jadi fatin ada tips nak share dengan korang macam mana nak jimat tapi makan kenyang. Bagi berkemampuan maybe takda masalah nak makan apa, nak beli apa. Semua pejam mata, takpun order jer kan.. Tapi fatin ada terperasaan ada group nie maybe bukan orang KL.  Then dorang bisik macam nie,  "alaa makan tempat lain laa.. sini mahal der makanan dia,  kita lepak pusing-pusing sini jer laa beb.." So i'm just concern pada yang bajet little-little tapi boleh merasa juga makan dekat KLCC nie.. :) That's why i'm come out with this topic... Antara tips nya adalah : Cuba tengok berapa orang yang ada dengan korang Then bajet seorang ada berapa RM boleh tong-tong (mean

Cerita Panas | Video Paling Cute

Image
Bosan? Penat? Letih? Banyak kerja? Jom layan this video. Confirm cuit hati korang punya.. :) Tengok video nie sambil layan Mineral Coffee.. Em dap dap! Tak pernah cuba lagi?? Apakata try sekotak rasa.. Mesti sekali minum nak lagi.. :) Fatin Zaini 019.448 1391 fatinzaini23@gmail.com

Klang | Business Preview Premium Beautiful

Image
Kini, Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) dan The Diamond Circle (TDC) melangkah setapak lagi untuk memantapkan peluang bisnes lebih meluas lagi. Alhamdulilah, permintaan terhadap Premium Beautiful corset semakin mendapat sambutan di luar jangkaan.  Jadi GLAM dan TDC telah menganjurkan satu majlis gala ilmu GLAM Business Preview Premium Beautiful yang diadakan di Bukit Tiara, Bandar Baru Klang, Klang. Berikut adalah beberapa fakta menarik yang menjadi kekuatan kenapa fatin menjalankan perniagaan bersama GLAM dan TDC : Kami dimaklumkan GLAM antara kumpulan niaga di dalam social media yang menjadi pencetus revolusi dalam network marketing di Malaysia Syarikat membayar bonus hampir 67% kepada para usahawan dan syarikat antara pembayar bonus paling tinggi di dalam perniagaan jualan langsung di Malaysia Berpeluang menikmati icentive trips 2kali setahun Syarikat adalah antara  Best Marketing Plan - Accumulative points Syarikat telah mendapat beberapa pen

Testimoni BVSM | Masalah Jantung dan Paru-paru

Image
Alhamdulilah hari nie fatin nak share tentang testimoni Bio Velocity Sleep Mate lagi. Kali nie seorang kanak-kanak yang bernama Adik Amjad dari Yan, Kedah.  Fatin rasa happy sangat bila ibu beliau whatsapp fatin dan maklumkan tentang perkembangan Adik Amjad. Beliau ada masalah kesihatan saluran jantung sempit, jantung berlubang dan juga paru-paru. Sebenarnya fatin sangat tersentuh bila dapat tahu yang Adik Amjad nie ada masalah kesihatan nie. Sebab arwah kakak fatin sendiri ada masalah kesihatan yang sama macam Adik Amjad nie. Beliau disahkan mengidap penyakit nie sejak dari lahir lagi. Arwah kakak meninggal time umur 3tahun. Rasanya time tu fatin baru setahun lahir. Allah lebih sayangkan kakak.  Jadi sama-sama kita doakan supaya Adik Amjad sihat seperti kanak-kanak lain selepas nie. In Sha Allah. Moga adik jadi anak yang soleh dan berjaya dalam hidup dunia akhirat. Amin.. :) Jom ikuti perkembangan Adik Amjad selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) nie.

Kedah to Kuala Lumpur | Bio Velocity Sleep Mate Talks

Image
Bye Sungai Petani, Kedah ! Hello Kuala Lumpur !! Fatin dengan business partner The Diamond Circle Fiza Mahazir mulakan short trip kami dari Kedah ke Kuala Lumpur untuk hadir ke majlis tentang Talks about Bio Velocity Sleep Mate (BVSM).  Kali dapat jemputan khas daripada pakar BVSM yang akan dedahkan lebih dalam lagi ilmu BVSM kepada kami. sempat lagi nak selfie :) Nak jual BVSM kepada umum pun kami dibimbingan tentang produk. Bila ada ilmu baru senang kita nak explain pada clients. Semua ilmu dan teknik nie tak dapat belajar di mana-mana melainkan di business center kami Green Leaders Academy Malaysia (GLAM).  Terima kasih kepada CDM Kelvin kerana sudi luangkan masa untuk turunkan ilmu nie kepada kami. Memang rasa tak rugi sangat bila dapat join majlis ilmu macam nie. Kami bukan sekadar belajar ilmu produk sahaja. Tetapi kami diberi pendedahkan tips kesihatan dan juga kecantikan dengan cara semulajadi.  Percaya atau tak, CDM Kelvin yang dalam

Pelancaran JTX1000 Gold dan Air Tracker

Image
Baru-baru nie telah diadakan Karnival Gegar JTX1000 Gold dan Air Tracker di Wisma MCA, Ampang, Kuala Lumpur. Sebelum nie ramai mengenali Minyak Enjin JTX 1000 sahaja. Kini, syarikat telah menambahbaikan lagi menjadi JTX 1000 Gold. Jadi ia lebih advance dari sebelum nie. Alhamdulilah, ramai berpuas hati sejak menggunakan minyak enjin nie. Sehingga fatin berjaya menjadi agent wanita termuda supply Minyak Enjin JTX 1000 Gold nie dalam kalangan bekas guru di sekolah, family, saudara-mara, kawan-kawan dan juga kelab kereta. Macam mana nak jadi agent??? Takde masalah anda boleh jer whatsapp thru fatin 019-4481391 . Fatin akan share sebaik mungkin, In Sha Allah. Jadi berbalik dengan Karnival Gegar JTX 1000 Gold dan Air Tracker, ramai yang datang untuk melihat sendiri uji kaji dan testimoni yang telah menggunakan 2 produk nie bersama kenderaan masing-masing. Kebanyakkan orang akan berfikir, minyak nie untuk kereta hebat-hebat saja. Yang biasa tak boleh guna.

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..