Kedah to Kuala Lumpur | Bio Velocity Sleep Mate Talks


Bye Sungai Petani, Kedah !

Hello Kuala Lumpur !!


Fatin dengan business partner The Diamond Circle Fiza Mahazir mulakan short trip kami dari Kedah ke Kuala Lumpur untuk hadir ke majlis tentang Talks about Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). 

Kali dapat jemputan khas daripada pakar BVSM yang akan dedahkan lebih dalam lagi ilmu BVSM kepada kami.



sempat lagi nak selfie :)



Nak jual BVSM kepada umum pun kami dibimbingan tentang produk. Bila ada ilmu baru senang kita nak explain pada clients. Semua ilmu dan teknik nie tak dapat belajar di mana-mana melainkan di business center kami Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). 

Terima kasih kepada CDM Kelvin kerana sudi luangkan masa untuk turunkan ilmu nie kepada kami. Memang rasa tak rugi sangat bila dapat join majlis ilmu macam nie. Kami bukan sekadar belajar ilmu produk sahaja. Tetapi kami diberi pendedahkan tips kesihatan dan juga kecantikan dengan cara semulajadi. 


Percaya atau tak, CDM Kelvin yang dalam gambar tu sebenarnya umur berapa? Nampak muda lagi kan..?! Actually beliau dah nak dapat pangkat "datuk cucu".. Umur pun dah dekat 50an tapi bila tengok rasa tak macam 50an kan.. Jadi beliau berkongsi tips macam mana nak awet muda macam beliau.


Next, di bawah nie menunjukkan demo Bio Velocity Sleep Mate dalam masa 10saat.



Then,  turn audiences  pulak nak try rasa betul ke tak BVSM nie berkesan. Tengok di bawah banyak kan jam tangan dan spec mata. Hihi 




Sebenarnya demo nie boleh dilakukan di mana-mana saja. Kalau anda berminat untuk tahu details pasal BVSM nie boleh la contact fatin untuk FREE DEMO di tempat anda. 019-4481391 (whatsapp/call/sms) 

Jangan risau tak semestinya contact terus kena beli. You all boleh tengok sendiri, pegang dan feel sendiri macam mana tindak balas BVSM nie . Fatin takde kenakan sebarang bayaran apa-apa. :) Tak salahkan kita berkongsi cerita dan pengalaman.


Habis jer talks pasal Bio Velocity Sleep Mate, tibalah masa untuk kami ber"selfie" pulak.. 


Geng Gold Coast, Australia berkumpul lepas rindu.. Dari kiri Kak Afizah, Kak Jat dan Kak Airin. Dorang kakak yang paling sporting dalam team kami.

 Setiap daripada kami adalah berlainan background. Tapi kami ambil peluang buat bisnes nie secara part-time. Tapi bonus part-time dah boleh cover sebulan gaji kerja hakiki. Alhamdulilah dapat laa buat saving sikit kan. :)


Tak lupa nak candid dengan CDM Kelvin. Seriously, memang tengok dekat.. Awet muda laa CDM nie. Kami akan guna tips awet muda beliau. Nak tahu jugak?? Kita whatsapp ye you all.. coz panjang and details sangat.



Finally, group photo with The Diamond Circle business partners. Jangan tak percaya mostly yang datang sebenarnya bukan orang Kuala Lumpur pun.

Tapi ada yang datang dari Kedah, Penang, Perak, Seremban, Kelantan, Melaka, Johor dan lain-lain lagi.

*tepuk tangan untuk diri sendiri coz berjaya datang dan jadi salah seorang team Kedah :)



Belum habis lagi selepas group photo. Inilah dikatakan kami as a business partner tapi dah macam family. Enjoy betul dapat leaders yang super sporting dan partners yang awesome!
Mostly buat bisnes nie secara part-time. Reason kenapa buat??

Sebab...

* nak cantik
*nak sihat
* nak kahwin
* nak shopping
* nak buat duit raya
* nak ada masa untuk berkawan
* nak tampung kos perbelanjaan dan komitmen lain
* nak buat saving untuk diri sendiri, family dan anak-anak
* nak improve personaliti jadi positve people bukan lagi group gossip girl
* nak ambil peluang untuk pergi tiket holiday PERCUMA 2kali setahun
* nak realisasikan 1001 impian kami




"happy people don't have the best of everything, 
they made the best of everything."


Fatin Zaini
fatinzaini23@gmail.com
019-4481391



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..