Klang | Business Preview Premium BeautifulKini, Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) dan The Diamond Circle (TDC) melangkah setapak lagi untuk memantapkan peluang bisnes lebih meluas lagi.


Alhamdulilah, permintaan terhadap Premium Beautiful corset semakin mendapat sambutan di luar jangkaan. 


Jadi GLAM dan TDC telah menganjurkan satu majlis gala ilmu GLAM Business Preview Premium Beautiful yang diadakan di Bukit Tiara, Bandar Baru Klang, Klang.


Berikut adalah beberapa fakta menarik yang menjadi kekuatan kenapa fatin menjalankan perniagaan bersama GLAM dan TDC :

  1. Kami dimaklumkan GLAM antara kumpulan niaga di dalam social media yang menjadi pencetus revolusi dalam network marketing di Malaysia
  2. Syarikat membayar bonus hampir 67% kepada para usahawan dan syarikat antara pembayar bonus paling tinggi di dalam perniagaan jualan langsung di Malaysia
  3. Berpeluang menikmati icentive trips 2kali setahun
  4. Syarikat adalah antara  Best Marketing Plan - Accumulative points
  5. Syarikat telah mendapat beberapa pengiktirafan seperti : Forbes Asia - bertahan 4tahun berturut-turut,  KPDNKK - Anugerah Perniagaan Beretika, dan sebagainya
  6. GLAM menjadi wakil syarikat : Bella Award, Bella Talks, corporate videos dan sebagainya
  7. Terbukti kejayaan mendapat jemputan akbar dan juga majalah di Malaysia
  8. Selain daripada produk terhangat di pasaran iaitu Premium Beautiful, produk lain juga turut mendapat sambutan seperti Bio Velocity Sleep Mate, Marine Essence, Mineral Coffee, JTX1000 dan lain-lain

Semua orang boleh sebenarnya untuk mulakan langkah pertama. Terdapat pelbagai jenis professional background yang turut menjadi sebagai part-time GLAMprenuer. Memandangkan ekonomi sekarang yang semakin membebankan, sudah pasti impian dan cita-cita tidak boleh dicapai dengan satu sumber sahaja.


Jadi GLAM telah mewujudkan platform baru bagi mereka di luar sana yang sedang terfikir cara menjana pendapatan secara sambilan dengan cara yang fleksibel dan profesional. Kita akan dibimbing dan diajar secara percuma dengan strategi-strategi bisnes yang paling berkesan.


Jika anda berminat, anda boleh hubungi/emails kepada fatin untuk details

fatinzaini23@gmail.com
019-4481391


tak sangka sempat lagi CDM Razali curi gambar kitaorang ber"selfie" 


Next project kita get ready untuk persediaan menghadapi musim perayaan yang akan tiba tak lama lagi.

Dengan kaedah dan strategi GLAM & TDC anda pasti akan sentiasa belajar benda baru dan sentiasa dalam keadaan siap sedia untuk perlindungan jangka masa panjang.Do contact me for setting your Duit Raya 2014 today !!!

0194481391
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..