Pelancaran JTX1000 Gold dan Air Tracker


Baru-baru nie telah diadakan Karnival Gegar JTX1000 Gold dan Air Tracker di Wisma MCA, Ampang, Kuala Lumpur.


Sebelum nie ramai mengenali Minyak Enjin JTX 1000 sahaja. Kini, syarikat telah menambahbaikan lagi menjadi JTX 1000 Gold. Jadi ia lebih advance dari sebelum nie.


Alhamdulilah, ramai berpuas hati sejak menggunakan minyak enjin nie. Sehingga fatin berjaya menjadi agent wanita termuda supply Minyak Enjin JTX 1000 Gold nie dalam kalangan bekas guru di sekolah, family, saudara-mara, kawan-kawan dan juga kelab kereta.


Macam mana nak jadi agent???


Takde masalah anda boleh jer whatsapp thru fatin 019-4481391. Fatin akan share sebaik mungkin, In Sha Allah.


Jadi berbalik dengan Karnival Gegar JTX 1000 Gold dan Air Tracker, ramai yang datang untuk melihat sendiri uji kaji dan testimoni yang telah menggunakan 2 produk nie bersama kenderaan masing-masing. Kebanyakkan orang akan berfikir, minyak nie untuk kereta hebat-hebat saja. Yang biasa tak boleh guna.


Sebenarnya itu adalah FAKTA yang SALAH !!! Minyak JTX 1000 dan Air Tracker ini boleh digunakan oleh semua jenis kenderaan seperti kereta, motosikal, jentera berat dan juga mesin-mesin.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mencubanya ya hari ini !!!
Maklumat lanjut mengenai

1) Minyak Enjin JTX1000 : Klik di sini
2) Air Tracker : Klik di sini ataupun anda boleh hubungi terus kepada fatin


fatinzaini23@gmail.com
019-4481391


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..