Testimoni BVSM Sungai Petani & Alor Star, KedahAssalamualaikum dan salam semua.


Fatin ingin berkongsi testimoni yang telah menggunakan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) untuk orang utara, area Sungai Petani & Alor Star, Kedah.


Seorang telah mengalami masalah kejang pada saraf kaki dan seorang lagi stroke hampir 2tahun. Fatin ada terangkan secara ringkasan tentang masalah yang dialami dan apa responds mereka di bawah.
Testimoni 1 : Fatimah, Sungai Petani

Masalah : Mengalami kekejangan otot dan saraf pada bahagian kaki. Telah mendapatkan rawatan pakar sakit saraf, otot dan tulang. Doktor hanya memberi ubat dan beliau diminta berehat di rumah. Hampir 3hari selepas tu, beliau still berasa sakit pada bahagian kaki. Terpaksa solat duduk, bergerak dengan cara menunduk sambil memegang kaki. Dan bergantung pada dinding. Paling ketara untuk naik tangga ke bahagian atas, beliau terpaksa mengambil masa untuk melangkah dari satu tapak ke satu tapak.


Guna BVSM : Beliau balut seluruh badan dengan BVSM dari pukul 10.00 sehingga 2.00petang. Feedback yang beliau nampak, beliau berpeluh dan terasa hanyir bau peluh tersebut. Dan cuba bangun untuk solat Zohor. Terkejut apabila beliau merasakan yang bahagian kaki yang kejang telah kurang sakit dan beliau boleh berjalan secara berdiri. 


Kesan : Alhamdulilah 3hari selepas digunakan, kaki yang sakit mula terasa kurang sakit dan beliau mampu berjalan seperti biasa. Selepas seminggu, beliau dah mampu solat berdiri. Selain kurang sakit dibahagian kaki, beliau juga terasa seperti badan jadi ringan dan sakit-sakit belakang badan turut berkurang. Sekarang beliau turut mengamalkan minum air Garam Buluh untuk mengawal kencing manis dan darah tinggi.

Antara khasiat Garam Buluh : Klik di sini 1 & Klik di sini 2Testimoni 2 : Aisyah, Alor Star

Masalah : Telah disahkan oleh doktor beliau mengalami masalah kencing manis, darah tinggi dan stroke 2tahun lepas. Lumpuh sebelah badan bahagian kiri. Bergantung pada bantuan orang dan menggunakan kerusi roda. 


Guna BVSM : Selimut 1badan dengan BVSM. Selepas sejam, beliau berpeluh dan mengalami pening-pening. Bahagian sebelah kiri panas sikit dari biasa. Konsisten memakai semasa tidur selepas tu.


Kesan : Selepas beberapa hari badan jadi ringan dan bertenaga. Terasa boleh duduk lama berbanding dari biasa. Sekarang memulakan terapi berjalan sikit demi sedikit. Mula terasa deria sentuh dan boleh bergerak. Sakit-sakit badan turut berkurang dan berasa lebih kuat dari sebelumnya.Pertama kali mencuba BVSM
Selepas beberapa hari menggunakan BVSMUntuk maklumat lanjut mengenai BVSM untuk warga Kedah sekitar

Sungai Petani, Baling, Sik, Gurun, Yan, Pendang, Alor Star, Jitra

Anda boleh hubungi fatin untuk demo secara percuma atau details mengenai produk.


Fatin Zaini
0194481391
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..