Jana Pendapatan Dengan Peluang PanasSedar tak sedar dah tak lama lagi kita nak raya kan..??


Adakah kita sudah bersedia untuk menyiapkan persiapan untuk raya nanti??? 


Bayangkan macam mana kalau tahun nie kita boleh buat satu perubahan dalam hidup kita. Mungkin tak besar perubahan tersebut tapi sekiranya kita boleh ubah lain dari sebelum nie, apa perasaan kita?


Bayangkan kita boleh tambah amount duit raya dari raya tahun lepas?


Bayangkan kita boleh memberi extra money kepada mak kita untuk beli kuih raya, barang dapur untuk open house, atau sebagainya?


Bayangkan kita boleh bagi lebih duit untuk family beli baju raya??


Bayangkan kita boleh bantu orang yang memerlukan pertolongan kita..??


Apa perasaan kita time?? Tak suka ataupun rasa puas hati..?? Ia bukan tujuan untuk bangga diri atau riak dengan kemampuan kita. Tapi bayangkan kita ikhlas lakukan nie kerana Allah, kerana tanggungjawab untuk bantu orang, tanggungjawab kita sebagai anak. Itu yang sepatut kita titik beratkan.Jadi fatin ingin berkongsi kepada anda di luar sana tentang satu peluang yang WAJIB anda semua tahu iaitu PELUANG PANAS.


Peluang Panas nie bertujuan membantu anda yang tercari-cari peluang jana pendapatan yang telus dan mengikut hukum syarak dengan cara yang fleksibel dan mudah. Jika kita ingin mulakan sesuatu perniagaan semestinya kita perlu mempunyai produk mahupun service.


Jadi Peluang Panas diwujudkan bagi membantu kita mencari pendapatan extra di samping membantu orang. Peluang Panas mempunyai pelbagai produk dan service yang boleh dipilih mengikut kehendak dan keselesaan anda.


Masalah Modal??
Jangan risau kerana modal yang digunakan adalah sangat-sangat fleksibel mengikut kemampuan individu sendiri. Bagaimana caranya??

Anda boleh hubungi fatin melalui beberapa medium:
Emails : fatinzaini23@gmail.com
Whatsapp : 019-4481391
Call/SMS : 013-3799366
Instagram : fatinzaini_
Facebook : Fatin ZainiComments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..