Layanan Istimewa di Movie World, Australia


Bismillah dan assalamualaikum..

Hari nie nak feeling-feeling macam bebudak sikit. Sebab nak sambung lagi kisah di Gold Coast, Australia haritu. Maaf laa lambat update pasal nie. 2bulan nie memang full appointment sana-sini. 


In sha Allah sekarang ada masa sikit, boleh curi-curi masuk update balik.


Hari Ke-3 di Gold Coast.. Kita orang dapat special invitation daripada Movie World untuk breakfast bersama cartoons characters dalam nie. Special nya Movie World nie dibuka 2jam awal sebelum di buka kepada orang awam. So, you all dah boleh bayangkan macam mana perasaan kita orang bila dapat news macam nie??? :)

 Welcome to Movie World !!!



Seriously, time nie tengok pintu gerbang pun dah over excited.


Abang handsome dah jemput masuk, haha :D




 









Mudah-mudahan Allah makbulkan doa fatin untuk limpahkan rezeki dan panjangkan umur untuk fatin melancong ke luar negara lagi. In sha Allah, amin.


"luas perjalanan, luas pengalaman kita"


Love by,

Fatin Zaini
019-4481391
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..