Siblings Reunion by Familytot


Assalamualaikum dan salam semua. 


Fitrah manusia dengan bermula dari baby, kanak-kanak, remaja dan dewasa. Hari nie rasa macam nak throwback kisah zaman kiddos lah. Hihi.

Kebetulan baru-baru nie best friends hantar gambar kenangan time sekolah menengah dulu dalam group whatsapp. 


Gonna miss this moments babes!! Sedar tak sedar kita dah nak langkah satu lagi zaman iaitu dewasa dan berumahtangga kan?? hihi


Jom follow kisah kiddos kami.. Kenalkan nie laa classmates fatin zaini di Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sungai Petani, Kedah.


Kami batch aliran sains. Tapi end up tak ramai yang sambung course science sebenarnya.





Background kami selepas tamat sekolah menengah :

Fatin : business management.
Syafiqa : accounting
Syahrel : medical
Wanie : engineering
Ummi : it multimedia
Firdaus : sains sukan
Imran : business
Hidayu : sastera


Group nie kami gelarkan familytot !! Comel kan nama tu, haha..



Bila flashback balik kan, rasa rindunya time zaman sekolah nie. Stress pun sebab homework jer kan. Seronok sebab until now kami still keep contact walaupun masing-masing dah busy. Lagipun banyak yang merantau sekarang. 






Itu gambar kenangan time sekolah. Sedar tak sedar dah tiba masa untuk kami sorang demi sorang mula nak tamatkan zaman bujang laa kan. :)


Firdaus dah selamat ijab kabul dengan gadis pilihannya dari Kuala Lumpur. Alhamdulilah tahniah abang long. Lepas nie boleh tambah anak sedara pulak untuk kami familytot kan. 






So, next turn ummi salwa pula dengan pasangan dari Alor Star. Tahniah ummitot dan abg long, semoga semua berbahagia sehingga ke anak cucu sampai ke syurga ye. Amin.



Lepas nie, doakan kami yang lain-lain plak tunggu turns. Hihi.


Love by, fatin zaini :)


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..