Harga Premium Beautiful Paling Murah


Kebanyakkannya cakap Premium Beautiful corset (PB) nie mahal. Terpaksa fikir berkali-kali kalau nak membeli. Tapi bagi yang dah tahu kebaikannya, pasti akan terus beli sebab dah tahu memang berbaloi dan berpatutan..


Nak beli PB nie umpama nak beli kereta sebagai contoh..

Kalau kita diberi pilihan, kita nak guna kereta secondhand ke yang baru terus?? 
Kalau nak yang elok, selesa, berkualiti, tahan lama, jimat mesti nak pilih yang baru terus. 
Sebab dah tahu conditions kereta baru everything fine and perfect. 
Kalau secondhand nie risau nanti guna kejap dah meragam. 
Duit lagi nak keluar untuk maintainance. Kan rugi..



Situasi di atas sama dengan isu perbezaan corset biasa di pasaran dengan  Premium Beautiful sebenarnya. Nama pun dah corset biasa sebab tu harga murah dan kualiti tahan sekejap jer. Nanti kena beli yang baru juga.. 


Dengar dah murah tapi kalau kerap membeli tiada beza juga. Apakata kita cuba buat kira-kira sikit.

 Berapa RM/sekali beli       X       Kekerapan kita beli yang baru 
= Berapa purata kos RM/ 1tahun @ 2 tahun???

Jawapannya: Hampir cecah ratusan or ribuan* juga kan. 
(*maybe untuk consumer yang suka membeli yang branded)



Kenapa yer Premium Beautiful Corset agak pricey sikit kalau dibandingkan dengan corset lain 
yang terdapat di pasaran?






Sebenarnya Premium Beautiful corset ini adalah satu-satunya pakaian dalaman wanita yang 
PALING MURAH harganya berbanding harga corset yang lain !!



Ini kerana Premium Beautiful corset adalah...




  •  EXCLUSIVE CORSET : Dicipta penuh mewah dan bergaya khusus untuk semua potongan saiz badan wanita

  • SPECIALLY DESIGNATED : Boleh fit dengan macam-macam bentuk badan kita. Bukan setakat menyorokkan flabby-flabby sahaja..Tetapi PB adalah corset yang paling selesa dan memberi 1001 kebaikan. 

  • 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN : Meningkatkan keyakinan 100% diri kita.

  • LIFETIME WARRANTY : Boleh repair secara Percuma. Ada tak corset lain yang memberi kita warranty macam nie?? Jadi setimpal dengan harganya bukan.

  • FIR TREATMENT (Far Infra Red) : Material disuntik dengan teknologi FIR yang menggunakan kepakaran saintis dari pelbagai negara maju.

  • SELAMAT DIGUNAKAN  & TAHAN LAMA: Diuji oleh kajian selamat digunakan dan tiada kesan sampingan. Mempunyai kod kelulusan tersendiri.

  • HARGA BERPATUTAN : Harga jualan tidak dipengaruhi oleh faktor ekonomi. Jadi kita tak perlu risau tentang kenaikkan harga semasa. Selama PB di pasaran, tiada kenaikkan harga dikenakan. Kita dah jimat macam tu kan? 




Anda perlu pakai Premium Beautiful nie at least 8 hours/ per day...


CONFIRM YOU'LL GET A GOOD RESULT...!!



Untuk FREE DEMO, anda boleh hubungi fatin : 
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..