Merbok | Karnival ICT UiTM Kedah


Kali nie nak share tentang Karnival ICT yang diadakan di UiTM Merbok, Kedah. Sepanjang 3hari di sana memang best sangat-sangat.


Terima kasih orang Sungai Petani, Bedong, Lembah Bujang, Yan, Merbok, Alor Star dan warga UiTM kerana memeriahkan karnival tersebut.


Terdapat pelbagai produk kesihatan dan kecantikan yang fatin jual. Kali nie booth dibantu dengan 3orang kawan baik dan juga 2orang students UiTM. Selepas pembukaan booth, ramai yang contact fatin semula untuk repeat order. Alhamdulilah syukur dengan peluang nie.


Produk yang terlajakkk lariss nie adalah :-


* Premium Beautiful corset
* Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
* Marine Essence Bar/Hair Shampoo/Body Wash

* BB Plus Collagen
* Bio Ever Cream

* Minyak Enjin JTX
* JTX Air Tracker
* Cozuma Lipsticks
* Mineral Coffee


Next adalah barang panas daripada students UiTM :-


- Cathy Doll cosmetic
- Sabun Susu Beras
- Fish Eyes Lense
- Tudung Bawal 



- Rainbow Cookies
- Kek Lapis Sarawak
- Moist Chocolate Cake
- Nestume Cake





Bawah nie ada a few repost daripada beberapa orang customers dan kenalan yang datang.






Thanks semua yang sudi singgah ke booth fatin zaini hari tu. Semua sporting. Yang beli secara online pun hantar feedbacks suka dengan semua produk. Syukur alhamdulilah.




Untuk sesiapa yang masih tercari-cari produk di atas, anda boleh hubungi fatin untuk order. Setiap barang masih available walaupun dah tutup booth. Blog fatinzaini.com sentiasa menjadi booth online untuk semua.


Mudahkan bila kita ada kaedah online? Cakap jer nak barang apa, dah boleh dapat dengan mudah. 


Thanks Google Search kerana banyak membantu. *tanda penghargaan pada mr.google :)



Next entry tentang Bihun Sup Puasa Merbok, Kedah pulak ye !! 


Stay Tuned


Love by Fatin Zaini
+6019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..